Eu daca as fi in locul tau as incerca sa ii dovedesc ca o iubesc,in cazul tau trebuie sa ii castigi increderea cu ceva, ii faci un cadou, o inviti undeva sau faci tu ceva impreuna cu prietenii sau singur sh atunci ii vei dovedi ei ca o iubesti sh poate iti va da o sansa, iar cu timpul tau ...Nuj daca veti fi impreuna iti vei afce cu siguranta timp pentru ea,sh o sa ii explici situatia ta sh ii spui ca nu ai foarte mult timp liber dar si asa o sa ai timp pentru ea,sh sigur te va intelege, iar in rest totul va veni d la sine:*, sper ca ti-am fost de ajutor>
Mai converseaza cu ea si ii mai zici, daca nu da rezultat atunci nu poti face nimic.
Sfatul meu e sa renunti ca iti faci rau.din asta se spune ca e nevoie de 2 :-| trebuie sa fie reciproca treaba.imi pare rau si eu plac multe fete dar asta nu inseamna ca si ele pe mine
Convinge-o ca esti un baiat bun...aranjeaza-te, cheam-o afara, cumpare-i o inghetata si in final fa pasul final
Daca sentimentu nu e reciproc adica ei nu ii place de tine e cam nasol,adica nu prea ai ce sa faci decat sa ii demonstrezi ca ti la ea, ca o placi foarte mult, sa vorbesti cu ea