| ItDoesntMatter01 a întrebat:

Buna TPU .....trebuie sa merg sambata asta la o intalnire cu un prieten.el merge cu o fata.iar eu cu sora fetei ...eu nu o cunosc.si nu stiu cum sa vb cu ea,adica ce sa vb cu ea, ne-am intalnit odata undeva, dar nu am vorbit.am auzit de la prietenul meu ca ea a spus despre mine ca sunt dragut ..eu sunt mai rusinos de fel si nu stiu ce sa vorbesc cu fetele.va rog ajutati-ma :funda

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

In general trebuie sa fi in apele tale in seara aia, si sa nu te panichezi daca ei nu-i place din prima felul tau de a fi. Incearca sa fi modest, si sa nu te repedi sa-i spui ceva. Poate o gluma, simpla, facuta cu decenta ar pica bine. Intreaba un prieten de-al ei ce fel de fata e, si ce-i place sa faca, pentru ca s-ar putea sa spui ceva rau legat de ceva ce ea apreciaza.
Mult noroc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4. hmm suna bine.

| viposo a răspuns:

Intreaba ce hobbiuri are ce animal ii place spui ca ai si u unu acasa laughing lucruri de astea

| CrazyLittleGirl a răspuns:

Pai intreab-o ce ii place incearca sa gasesti lucruri in comun cu ea, apoi incepi sa vorbesti mai deschis cu ea si tot asa happy ajungeti sa va cunosteti happy. Bafta!