Vai de capul vostru cu sexul vostru neprotejat, da sunt sanse sa ramai insarcinata, raspunsul sigur il afli abia peste 3 sapt cand vei face testul de sarcina
Un astfel de comportament de o asemenea imbecilitate nu merita un raspuns concret si corect.Ar fi minunat ca nimeni sa nu-ti raspunda pentru a te lasa sa suporti consecintele ce vor urma.De ce nu ai apelat la medicul ginecolog care ti-a prescris AC sa-i ceri parerea? Daca l-ai disconsiderat si ai actionat iresponsabil de capul tau, iti meriti din plin soarta si chiar mai mult de atat.
In urma cu exact15 zile pe data de 23 mai ai postat o intrebare similara in care ziceai asa : "Bună! Am început sa iau anticoncepționale pe 18 mai ultima menstruație a fost pe 10 mai. Astăzi 23 mai am avut un contact neprotejat, el spune ca nu a lăsat, ca a lăsat mai sus de vagin, dar eu nu știu ce sa cred. Va rog da-ti-mi un răspuns sa știu dacă sa iau sau nu pilula de a doua zi. Astăzi ar fi a 13-a zi de ciclu. Mulțumesc mult" Ai mintit atunci sau acum? Daca luna trecuta menstruatia ti-a inceput in data de 10 mai aproximativ maine sau poimaine ar trebui sa-ti inceapa menstruatia.Acum spui ca am facut-o in a 13 zi (de menstruatie?) poate a ciclului dar ma intreb din ce data ai inceput aceasta noua numaratoare? deoarece nu iese deloc la socoteala.Nu crezi ca undeva s-a strecurat o greseala, sau poate ca o mincuna?
Poate să-l aibe neregulat și încurcat rău de tot.
Minunat!
În a doua zi după ce ai făcut sex, ți-a ajuns fătul în uter, iar acum se dezvoltă. Uite aici câteva etape înc are probabil e aflii tu : http://www.mamicamea.ro/......rcina.html
Cel mai corect este săf aci un test de sarcină, apoi poți să te panichezi. Pe viitor ai grijă.
Cere-i sfaturi și mamei tale chiar dacă ești și la o vârstă fragedă ( 14-15 ), te va certa, dar te va ajuta cu siguranță să scapi cu bine, poate nu în totalitate, dar va face posibilul.
Baftă.
Te rog sa citesti intrebarile postate in urma cu ceva timp si iti vei da seama ca ceva e putred in toata constructia ei. Daca pot, incerc sa ajut dar daca...
Acum văd. că eu am scris răspunsul pentru fată ca răspuns pentru tine. Off. În legătură cu întrebările ei, o să le citesc.
Nu am mintit cu nimic. Cand am postat intrebarea, a fost fix in ziua in care am facut-o, adica, a 13-a zi de menstruatie(ciclu).Nu am nevoie de critici, ok? Am nevoie de un sfat, de o parere. Imi cer scuze daca te-am derutat. Multumesc!
Dar daca? Daca ce? Ti-am explicat. poate nu m-am exprimat eu bine. Imi cer scuze
Cu cate zile in urma de data sexului ai inceput sa-ti administrezi AC?
Bună. Din moment ce ai luat pilula de a doua zi, după în 72 de ore de la actul sexual, poți sta liniștită. Nu te mai îngrijora.
Părerea mea e că nu ai șanse să rămâi.
AndrewTate7789 întreabă: