Daca il placeai asa tare inainte, te durea in cot de altele, vroiai sa fie al tau oricum sperand ca le lasa pe alea. Plus ca daca l-ai refuzat, ce era sa faca? Normal ca se duce cu alta.
Chiar si acum cum sa nu fie cu alta daca tu tot ai tinut-o in refuzuri?
Daca te place mult nu va fi pe ascuns, o lasa pe aia si vine cu tine rapid.
Daca se ascunde inseamna ca nu te vrea pe tine in mod special ci pe toate care pica in plasa.
Deci du-te si zi! Nu mai sta, ca-l pierzi de tot pana la urma.
Vezi ce iese, vezi ce face, daca nu incerci, ai sanse zero, daca incerci, ai ceva sanse.
Daca tine la aia, nu va sta cu tine, daca vrea cu ambele, nu e deloc bine si nu e de tine.
Bună. Dacă acum are iubita te sfătuiesc să nu te bagi intre ei, dacă se va afla fata aceea va suferi. Dacă l-ai refuzat în trecut acum asta este. Iti vei gasi jumătatea. Toate la timpul lor.
Salut! Din ce am citit eu aici este o adevărată scena de film. Dacă tu l-ai refuzat de atâtea ori, te așteptai sa stea 4 ani pana îl accepți. Poate ca este el mai golan cum spuneai dar asta trebuia sa vezi fiind intr-o relație cu el. Încearca sa îți găsești alt prieten care sa te iubească. Punete in locul lui, îți place un băiat și ii faci avansuri iar el te refuza mereu, aștepți la nesfârșit sa te accepte. normal ca nu. Dacă nu ai fost conștientă atunci de ce îți dorești acum trebuie sa îți asumi decizile și sa inveti ceva din ele. O seara faina!
Sincer el pare cam bagabond, dar se si poate sa aiba o slabiciune pentru tine. Sincer parerea mea e ca nu ai nimic de pierdut, eu i-as dat un sarut asa fara sa se astepte, sa vezi care ii e reactia. Si daca te intreaba de ce ai facut asta, spui ca asta ai simtit sa faci. Dupa il lasi pe el sa vezi ce face. Si sa nu uiti niciodata ca noi barbatii nu citim mintile femeilor. Dar te rog daca faci ce am spus sa imi lasi un mesaj sunt curios cum se termina.