Când vine lângă tine în bancă şi se dă la tine, urlă la el, "eşti ultimul urât, vrei să mă uit la tine? lasă-mă în pace, du-te unde ai treabă că mă enervezi deja, scoate-ţi din minte că o să fim împreună vreodată, eşti idiot " sau chestii o frază în genul ăsta, şi gata. cred că o să înţeleagă. dacă nu înţelege. înseamnă că suferă de ceva numit prostie, sunt multe exemple ca el, nu ai ce să-i faci, o să facă aşa până îi răspunzi la "avansuri", şi pe aia de e geloasă. rezolv-o, vorbeşte cu ea şi spune-i ce face el, cum se dă la tine, cum vorbeşte cu tine, de preferat adu o prietenă, prieten cu tine care să poată confirma ce face animalul ăsta feroce.
Mulţi suferă, au probleme la creier şi e greu de înţeles comportamentul lor.
Deci cu tipatul nu rezolvi nimic si nici sa te iei la bataie nu ar fi prea inteligent. Ai da dovada de prostie, deci mai bine stai la locul tau si ii lasi pe ceilalti sa creada ce vor ei, atata timp cat tu stii adevarul. Asta e tot ce conteaza.
Spune-i tipului clar si putin dur ca nu te mai intereseaza, nu te mai atrage deloc si ca il crezi un obsedat.
Pentru ca asta si e, un obsedat. Tu respinge-l si arata-i indiferenta. Cand auzi ca iti striga numele, nu ii mai raspunde. Nu te mai duce la el cand te cheama si muta-ti locul atunci cand se aseaza langa tine. Spune-i clar ca persoana lui nu te mai intereseaza.
In rest, cu iubita lui si toti ceilalti care se cred cool daca fac misto de cineva, nu ii baga in seama ca astea sunt copilarii. Sunt doar imaturi care probabil sunt si putin frustrati.
Daca vine prea aproape de tine, impinge-l si departeaza-te.