| adelyna1993 a întrebat:

Buna TPU.Trec printr-o perioada f grea.Prietenul meu s-a despartit de mine acum 2 saptamani, fara nicio explicatie (4 luni am fost impreuna). Suntem colegi de clasa.Problema e ca se da la o colega de a noastra (ii face complimente etc.) care, din pacate, e singura si cred ca il place si ea. Mi se rupe sufletul cand vad, il iubesc enorm de mult. Mi-e si jena fata de colegi pentru. ca ei vad ca el se da la ea sad Am noroc ca e vacanta acum.Cum sa reactionez fata de colegi? Dar fata de ei 2? sad Dau fundita.

8 răspunsuri:
| alessyca a răspuns:

In primul rand, de ce te intereseaza parerea celorlalti? Nu ai gresit cu nimic, nu ai facut nicio fapta de care sa iti fie rusine, capul sus. Cat in ceea ce il priveste pe el, ce parere avea inainte despre acea fata? Face aceste faze doar sa te faca pe tine sa te simti prost.Nu ai de ce sa te simti asa, draga mea, ai orgoliu, ai mandrie, capul sus, nu ai de ce sa te simti rusinata in fata lui. Trateaza-l cu indiferenta, razi, comportate absolut normal, ccontinua sa vorbesti cu colega ta, deoarece nu cred ca are vre`o vina. Si de ce nu incearca sa-ti gasesti alt iubittongue...bafta

| SperanteSpulberate a răspuns:

Sti ca indiferenta doare cel mai tare? Parera mea este ca impusca-l cu aceeasi arma. Adica poarta-te indiferenta, da-te si tu la cineva ca sa ii faci ciuda sau gelozie.Si cel mai important lucru este ca nu il baga in seama veze-ti de treaba iesi in pauze, sau stai la povestit, citit invatat, in curte la o plimbare cu colegii si sa nu iti stea gandul la el! Sper sa reusesti sa treci peste, si desigur nu el e ultimul baiat de pe luma!
Bafta si Craciun Fericit!

| anon1mu a răspuns:

Hmmm n-ai facut bine ca ai iubit in aceeasi cls eventual ar fi mai bine si din alta scl/liceu ca asa ati fi mai putin timp impreuna. v-ati iubi mai mult si ati vrea sa stati mai mult impreuna ca asa si din aceeasi cls va vedeti mereu. mai bulesti ceva imd te vede se mai supara etc... sa-si dea foc ca tea pierdut alta ca tine nu gasestewinking care sal iubeasca asa mult cum zici tu:p

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sa nu-i mai bagi in seama. Probabil de-aia s-a despartit de tine, din cauza ei. Stiu ca e greu dar trebuie sa mergi inainte. Daca a renuntat la tine pentru ea inseamna ca e un fraier si nu stie ce a pierdut. Tu cand il vezi, fi vesela, nu-i arata ca te doare pentru ca stii ca indiferenta doare cel mai tare kiss

| alexa18 a răspuns:

Si eu trec prin aceeasi situatie...si noi am fost impreuna tot 4 luni si...
Cel mai indicat ar fi sa nu ii bagi in seama!
Fata de colegi...nu discuta prea mult despre ei. Poarta-te ca si cand nu te-ar interesa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vede ce i-a pasat de tinestraight face. INDIFERENTA. Daca el te va vedea ca stai în banca și privești în gol mai rău face, însa dacă va vedea ca nu îți pasa și ca nu prea îl vezi prin clasa va rămâne uimit... așadar prefate ca nu îl vezi zâmbește, glumește, filtrează și tu cu altu... și sa vezi cum reacționează.
Bafta

| Crisu a răspuns:

Fata de ei:ai putea sa. i ignori, sa nu le dai atentsie.
fata de colegi:pai si fata de ei sa fii indiferenta, sa aratsi ca nu. tsi pasa, chiar daca tie iti pasa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Arata-i cat de fericita esti. Da-te la un coleg mai mare, din alte clase.Nu ii arata deloc ca te face sa suferi!