Eu nu cred in relatiile aste cu despartiri si impacari,nu vor functiona niciodata. faptul ca ai avut curaj sa ii spui civilizat, fata in fata ceea ce simti, este o latura buna a ta. timpul vindeca ranile, lasa satreaca o perioada, o sa vezi ca trec si acele feeling-uri pe care le mai ai.
Singura posibilitate pe care o ai ca sa o uiti este sa te vezi cu alte persoane. Iar atunci cand le vezi, da-le o sansa si nu le compara cu fosta.
Nu știu ce sa zic, aveți dreptate...am mai auzit aceste lucruri din unele părți...
Esti om e normal sa simti ce simti acum, dar crede-ma ca trece si poate chiar te va face mai puternic pe viitor. Relatiile astea cu minciuni/ pauze nu aduc altceva decat stres inutil si probleme. Parerea mea este ca atunci cand ceva nu merge, pune capat cat mai repede. Nu uita ca cu cat te gandesti mai mult la ea cu atat iti va fi mai greu.
Daca te minte o data te va minti mereu. eu zic sa incerci sa treci peste relatia cu ea. sunt multe fete si cu siguranta exista si una pentru tine