| amber4u a întrebat:

Buna TPU trec printr-o perioada mai trista si nu stiu ce sa mai fac. Am un prieten si suntem impreuna de 2 ani si 8 luni pana acum ceva timp in urma era totul bine intre noi mai aveam mici discutii ca in orice relatie dar totul era ok. Dar de vreo luna 2 am inceput sa ne certam din orice lucru banal si eu am ajuns sa ii spun ca m.am saturat de relatia asta dar in acelasi timp stiu ca nu m.as desparti de el pentru ca as suferi prea mult.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Salut,nu e bine nici sa crezi ca fara el ai muri atunci te poate controla ca pe o papusa sa faca cu tine ce vrea, trebuie sa fi constienta ca poate asta nu va durea vesnic si o data va despartiti si fiecare isi vede de viata lui, spune-i ce te doare in fata nu-i ascunde nimic, fi sincera cu el, intrebal de ce se comporta asa ce vrea de fapt place pe alta dar nu pe un ton de cearta daca evita sasi raspunda poate are pe una si na nu stie cum sa scape de tine

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Poate ati ajuns intr-un punct de plictiseala. Sentimente probabil ca inca mai sunt dar a intervenit monotonia. Nu te poti shcimba doar tu. Incearca sa-l provoci la o discutie serioasa in care sa aflati ce va place si ce urati unul la celalalt. E foarte important sa faceti asta impreuna si sa existe comunicare si mai ales multa sinceritate. Spune adevarului pe nume, ce te deranjeaza la el, afla ce nu-i convine lui. E un obstacol peste care trece sau la care se opreste fiecare relatie, cred eu.Impreuna puteti trece peste daca exista iubire adevarata. Succes!happy

| ClauA17 a răspuns:

Pai si care ii intrebarea?

| amber4u explică:

As vrea sa ma schimb sa ii arat mai mult ca il iubesc cum sa ma mai comport? Am discutat cu el despre problemele dintre noi si mi-a spus ca ma iubeste dar mi-a spus si foarte trist ca se asteapta oricand sa il parasesc deoarece i.am spus ca m.am saturat. Uneori ma gandesc ca m.ai bine luam o pauza dar stiu ca el nu vrea pauza si o sa fie despartire dar in acelasi timp nu pot sa ma despart de el mi.a fost aproape intr-o perioada grea din viata mea. ce schimbari as putea sa fac pentr a ne fii noua bine?