Daca e mai negru la piele lasa-l pentru ca tiganii vor sa te ia la mahala acolo si sa slugaresti cu multi copii dar nici un roman nu e mai breaz, macar ala e mai diferit
Si de ce nu incerci sa aflii daca are vreo legatura cu acel neam de tigani?
Daca e adevarat, eu zic sa stai locului, ca baieti sunt destui pe lumea asta.
Nu e un capat de lume ca nu ai avut prieten pana la 17 ani.
Nu e un roman, e doar un textulet, dar banuiesc ca nu prea citesti, deci nu ai de unde sa cunosti dimensiunile unui roman. Personal, nu fi ferm convinsa ca te place, faptul ca ti-a dus plasa la autobuz e din bun simt sau ca-ti zambeste, eu le zambesc tuturor sau ca se uita ciudat la tine, poate aveai ceva pe fata. Mai apoi, nu ai spus ca tie iti place de el, incearca mai intai sa te hotarasti in privinta sentimentelor tale, apoi in privinta sentimentelor lui. Daca veti fi impreuna, din nefericire pentru tine, parintii tai se pot opune, dar daca tipul este intr-adevar alta etnie, ar putea avea probleme si el cu propria familie, iar "dragostea interzise" e frumoasa doar in telenovele, personal te-as sfatuii sa iti asculti parintii, baieti sunt multi pe lume, trebuie sa le dai sansa si sa iti dai sansa de a-i cunoaste. Mai apoi, sunt fete care nici la 18 n-au avut iubiti, nu e o rusine si nu inteleg de ce te grabesti tu acum, vrei sa te mariti? Hormonii se agita?
Tin sa te contrazic, citesc destul de mult. Am spus ca eu un " roman " deoarece majoritatea( 70%) scriu o intrebare de cateva randuri ( 5-10 ), nu prea multe. Asa e, nu sunt prea sigura ce simt pentru el, ceva acolo e, dar nu stiu ce. Si nu, nu vreau sa ma marit si nici nu se agita hormonii, doar ca in ziua de azi pana si fetitele de 12-13 ani au " iubit" si na, ma simt putin prost, azi maine fac 17 ani si n-am sarutat ori tinut un baiat de mana in viata mea. Plus ca mi se " scoate ochii " de catre prieteni ca o sa mor singura, daca o mai tin asa etc etc.
Si tiganii sunt oameni. Sti cum e?, parintii nu tii alegi.
Intr-adevar sunt multi tigani care nu merita tratati ca niste oameni datorita comportamentului lor animalic si neadecvat in societate, dar exista si multi romani care sunt mai tigani ca si tiganii, daca intelegi ce vreau sa spun. Deci, in concluzie, daca se comporta frumos cu tine, nu vad de ce ar fi o problema etnia. Daca iti este drag, merita sa incerci. Si romanii, si tiganii, si orice om poate iubi. Asta este parerea mea, succes!
Hei,te inteleg atat de bine..eu am 17 ani si acum un an pe vremea asta eram in aceeasi situatie ca si tine(in special din cauza timiditatii).dar in timpul asta s-au intamplat multe si am avut parte de multe lucruri, saruturi, relatii etc care au venit de la sine..asa ca nu-ti fa griji..cand vei avea un iubit te va invata el cum sa saruti si toate alea..nu grabi lucrurile, ai tot timpul inainte...iar in legatura cu baiatul asta, ai sentimente pentru el? sau iti place doar faptul ca ti-a dat atentie, ti-a dat de inteles ca te place cum n-au facut-o alti baieti? odata ce-ti raspunzi la intrebarile astea vei sti cum sa actionezi...si inca o data iti spun sa nu grabesti lucrurile, totul se va intampla la momentul oportun..pana atunci bafta si crede-ma ca baieti sunt destui si o sa ai multe ocazii sa fii cu unul..nu moare nimeni singur