Din tot ce am citit, mi-am facut imaginea unui om disperat din dragoste.Doar cineva foarte indragostit poate fi dispus la sacrificii.Tie ti se pare suspect faptul ca evenimentele s-au precipitat foarte repede, dar gandeste-te, ca pana la 27 de ani a avut destule relatii, incat sa poate aprecia in momentul asta ce este bun pentru el, chiar extraordinar de bun.
Daca esti suspicioasa, stai si gandeste-te la ce ar avea el de castigat in aceasta relatie.Si daca nu gasesti un raspuns,inseamna ca e doar nebun dupa tine.
Iar faptul ca nu te-a placut la inceput(cred ca doar ai gandit,nu si auzit)nu trebuie sa-ti dea de gandit.Ce,vroiai sa se indragosteasca de o poza? El a asteptat sa te vada in carne si oase,ceea ce mi se pare normal.A vrut sa te cunoasca indeaproape,sa afle"pe viu"totul despre tine.
Cei care cred ca poti cunoastea un om doar la nivel virtual, se inseala amarnic si dau dovada de imaturitate, ceea ce probabil ca nu il caracterizeaza.
Oricum, nu vad un motiv pentru care nu ai lasa ca lucrurile sa decurga mai departe, timp in care sa te lasi iubita.
Multumesc de raspuns El mi-a recunoscut, deci nu sunt doar ideile mele, ca la inceput nu m-a placut, ca in poze nu-s fotogenica iar ca realitatea e foarte diferita in sensul bun. Abia dupa ce m-a vazut a doua oara si ma analizat mai in detaliat a observat ca nu sunt cum credea el (vb strict fizic, ca la interior ma stia de la inceput cum sunt, iar asta ii placea). De castigat...hmmm, el ar vrea sa ma mut in orasul lui ca sa fim aproape, el are un job bun acolo, dar nu prea sunt posibilitati si pentru altii, el mi-a spus ca face tot posibilul c gaseasca ceva bun pentru mine (el nu ar pleca din orasul lui decat daca ar ramane fara job, in schimb are pretentia sa ma duc eu la fel)
Faptul ca a recunoscut fata de tine ca nu te-a placut chiar din prima clipa, ma face sa cred ca este si sincer.Inca o bila alba pentru el.Ma gandesc ca daca ar fi avut vreun interes, nu ti-ar fi marturisit acest lucru, ba chiar din contra, ti-ar fi spus ca te-a placut de prima oara.
Eu raman la concluzia ca te iubeste foarte mult.
Problema cu mutatul este clar ca trebuie discutata la rece si fara orgolii.Sa puneti in balanta tot, ca in vremurile astea e cam greu sa iubesti cu stomacul gol.
Sper ca data viitoare sa ne intrebi ceva despre traditiile de nunta.
Sa dea Dzeu, ai mare dreptate cu vremurile din ziua de azi Sper sa fie totul bine in final :*
Iti multumesc pentru sinceritate, si ca sa fiu si eu sincera...si mie mi s-a parut la fel de disperat acum nu stiu ce sa iau de la el, oricum il las mai lejer ca sa nu-l zapacesc de tot s nu mai stie de el, sa-l fac sa se mai si supere pe mine sa vad cum reactioneaza, sa-l testez putin. Multumesc pentru raspuns :*
E posibli sa se fi indragostit de tine asa cum spune. Sincer sa fiu ii dau dreptate lui OneManOneDream e prea disperat. Mai lasa putin timpu sa treaca pana sa-i dai un raspuns. Sau e putin mai inaintat in varsta si se gandeste ca tu esti ultimu lui tren?
Are 27 de ani, eu 23. Am discutat si despre "ultimul tren" cum spui tu, si tot ce-a zis a fost ca ma place din toate punctele de vedere, fizic, sufletesc, intelectual si chiar ne intelegem, gandim de multe ori ce urmeaza sa zica celalalt ne plac cam aceleasi lucruri, mai pe scurt ne asemanam. Mi-a zis ca sunt fata buna, cuminte, realista, nu alerg dupa fluturi, suficient de draguta pentru el, si ca asa ceva cauta, ca a gasit la mine si nu vrea sub nici o forma sa ma piarda Nu e disperat dupa insuratoare, nu se grabeste...dar ceea ce mi se parea ciudat e ca nu m-a placut de la bun inceput, n-a tinut cont ca-s fata bun si tot ce-a zis ulterior despre mine, mi-a recunoscut in fata ca lui daca nu-i place o fata si fizic nu se cupleaza cu ea, dar pe langa fizic, mi-a enumerat un "carnat" de calitati care le apreciaza la mine
Suficient de draguta pentru el? Eventual esti cea mai frumoasa pentru el. Nah nu stiu ce sa cred...Chiar daca e adevarat tot ce spune el nu cred ca ar trebui sa te muti din orasu tau. Ai mare grije asta e mai smecher decat pare.
Eu am citit tot, si sincer vroiam sa continui, e ca o poveste de ragoste aproape nu stiu ce sa zic dar este foarte suspect, nu vreau sa zic ca o fi un pervers sau cinese stie ce pshihopat, mam gaditi si la asta sincer daca ti-se pare inregula tipu poti sa continui relatia creca te iubeste mult dar habar n-am dc
Eu nici atat nu am habar dar psihopat nu pare, ne-am vazut de 3 ori si l-am citit cat de cat, e un baiat calm, timid chiar, nu face glume nesimtite, e respectuos pffffff... si eu care ma gandeam ca nu veti avea rabdare sa cititi ROMANUL ) :*
Romanul care e de fapt o schita! Parerea mea e ca s-a indragostit nebuneste de tine! Spun asta pentru ca asa fac si eu! Acelasi model!
Ce zodie esti?
Am citit tot... Si ca sa fiu sincer chiar sunt unii baietii care se indragostesc foarte repede si pe lunga durata, iti zic din propria experienta... Daca tu nu tii la el cum tine el la tine, atunci nu te muta cu el, dar daca este ceva reciproc parerea mea este ca ar trebui sa te muti cu el si sa-ti incepi o noua viata.Inca ceva, care este varsta ta?