Pai trebuie sa discuti cu el, sa-i spui ca-l iubesti si ca vrei sa reluati relatia de unde ati lasat-o. Trebuie sa-l intelegi si pe el totusi fiindca nu cred ca i-a cazut bine brusc o pauza. Nu ne-ai spus care a fost motivul pauzei exact. Poate ca nici el nu l-a inteles.
Vorbeste cu el. Spune-i ca dupa aceasta pauza ti-ai dat seama ca vrei sa continuati relatia. Daca te iubeste, sigur va accepta!
Te ajut eu...contacteaza-ma pe bigteo_m@yahoo.com...sunt de incredere :p nu o sa te dezamagesc
Bun,deci,sentimental imi pare rau pentru dine, Dar! Depinde si din unghiul din care privesti, parerea mea este ca tu ai gresit deoarece ai spus ca aveati o relatie minunata, nu vad ce motiv ai fi avut sa iei o pauza, probabil asta l-a ranit pe iubitul tau.Si logic,deoarece tu ai spus ca vrei sa iei o pauza,el asteapta ca TU sa hotarasti cand a luat sfarsit aceasta pauza,si este si normal,deoarece el a inteles ca ai avut nevoie de o pauza si te lasa sa iti iei timpul necesar tie pentru aceasta pauza, si in mod sigur asteapta ca TU sa ii spui ca aceasta pauza a luat sfarsit, si ca vrei sa continuati relatia. Iar faptul ca a stat cu o alta iubita la misto este doar o dovada a faptului ca l-ai ranit sufleteste si ca este dezamagit, si tocmai de aceea el inceasca sa para ca se bucura de viata, pentru ca stie ca tie iti va parea rau si iti vei aminti cat de bine va simteati impreauna si ca prin faptul ca il vezi cu acea fata iti vei dori si mai mult sa fii cu el. Sfatul meu este sa ii spui ca vrei sa va impacati.Bafta
Pai uite ce e, multi si multe se bagau intre noi adica erau contra adica eu nu mai puteam suporta asta. Si au fost momente cand pur si simplu nu mai stiam ce stim deoarece prietenii imi spuneau diferite chestii despre el iar dupa ce am hotarat pauza am aflat ca de fapt prietenii mei ma minteau si am hotarat ca era prea tarziu. Alta ideea nu ai? Adica imi este rusine sa ii zic toate astea atata timp cat inca e cu acea pitipoanca.
Pai sunt sigura ca el asteapta sa ii spui cand pauza de care ai avut nevoie a luat sfarsit. si daca nu vorbesti cu el poate o sa se plictiseasca in final sa astepte si va crede ca nu mai ai nevoie cu el. inteleg ca iti e rusine sa ii spui sa va impacati, incearca sa intri in discutie cu el si sa aduci discret subiectul asta, si fa-ti putin curaj