| slash96 a întrebat:

uitati cum sta treaba, mie imi place de o fata de aproape un an si ea a aflat pe la inceput ca imi place de ea dar pe atunci era cu altul si eram cei mai buni prieteni dar de cam 2-3luni s-au despartit si eu nu stiu daca stie ca o mai iubesc sau daca simte ceva pentru mine.o iiubesc foarte mult, jutatima va rog...

6 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Invit-o la o plimbare sau undeva unde puteţi discuta doar voi doi şi spune-i ce simţi pentru ea.
O zi bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ca nu ai scris ca sa te ajustam laughing ce te retine sa-i spui asta face to face?

| suntZeu a răspuns:

Iesi cu ea odata asa ca intre prieteni si doar daca simti tu ca ai aduso intr-un punct emotional favorabil tie, adica daca de exemplu e nervoasa ca i-a murit pisica sau ceva nu deschide subiectu ca o sa te ia din scurt, vorbeste si aduo intr-o stare emotionala favorabila pentru ca fetele sunt controlate de emoti nu de ratiune, ok... vorbesti cu ea si ii poti spune "Uite...ce trebuie sa fac pentru 3 minute de sinceritate din partea ta" va fi mirata si curioasa, apoi ii poti spune "Cred ca te plac, dar de fapt cred ca trebuie sa te cunosc mai bine ca sa imi dau seama ce simt, nu mi-am pregatit discursu 2 zile dar sper ca n-am zis ceva banal" si apoi de acolo in principiu ar trebui sa te descurci

Fii atent:NU CONTEAZA NEAPARAT CE SPUI, conteaza cum o spui si in special A T I T U D I N E A...trebuie sa ai o atitudine potrivita si aici nu te pot ajuta, nu stiu cum esti tu dar iti recomand sa nu fi un mupet cand vorbesti cu ea adica sa fi un catelus din ala cu ochi mari care sa ii faca orice vrea.

Daca mai ai nevoie de alte detalii spune-mi, chiar vreau sa aud ce ai rezolvat

Daca vorbesti cu ea pe facebook o sa iti dea din scurt raspunsu si o sa fi foarte suparat(excus)winking

| Ankutzaaa a răspuns:

Spune-ti sentimentele din nou, daca ai facut-o odata poti si a doua oara.
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat