Dureros! Daca prefera sa creada un strain decat pe tine e imatur.Crezi ca ai putea urma sfaturile unor straini decat a verisoarei tale? Ea e alaturi de tine, vrea sa te ajute, nu suporta sa te vada in starea asta.O.K.Schimba.Telefon,adresa de mess(sau da-i ignore), viata.Mergi inainte.S-au terminat baietii? Uita-te mai aproape.Nu le da satisfactie dusmanilor!
Nu cred ca merita, e o persoana egoista fara scrupule care nu merita sa il iubesti. cel mai bine e sa treci peste si sa il uiti, fa si tu in asa fel incat sa ii para rau ca nu te-a crezut, arata-i ce-a pierdut.
P.S nu mai plange! Bafta, pupici
Incerca sa.l uiti! Nu te merita Daca te iubea ca adevarat te.ar fi crezut pe tine ci nu pe ea, pentru ca nu ea era iubita lui! Mama si verisoara ta au dreptate
Dar alti baieti nu mai gasesti?' nu trebuie sa suferi din cauza lui, incearca sa gasesti pe altineva care te merita si o sa uiti...Nu se merita sincer.chiar daca sunt baiat stiu ce spun, desi nu am multa experienta...
Sincer sa iti spun nu te merita! incearca sa il uiti si tu de asemenea.nu mai incerca sa te impaci cu el, pentru. ca din cate ai povestit i`ai spus multe lucruri incercand sa rezolvi problema! dar se pare ca pe el nu il intereseaza, ceea ce imi da mie de inteles este ca nu te mai place! incearca sa treci peste asta! viata merge inainte! uita`l si inceraca sa gasesti pe cineva care te merita cu adevarat! asta e parerea mea !
Uuu.nasoala treaba.Pff sincer nu stiu ce sa zic...Sunt confuza. Poate trebuie sa astepti un timp sa te calmezi.Ori cum daca te iubea avea incredere in tine si sar fi intors la tine.Iar daca nu.Gasesteti aiatul care sa te iubeasca cu adevarat.Sti cum se zice.A new love heal a heart broken.
Succes!
Stiu si eu cum e sa suferi din dragoste.Simti ca cineva iti ia inima si ti-o marunteste cu pumnii.