Doamne minte de copiil asta fac doar retarzi e o prostie sa suferi pentru un idiot care nu stie ce vrea. Repet bucurate de copilarie nu te preocupa de asta de acum.S-ar pute cand te-oi face mai mare sa fie in limba dupa tine>
Aoleu, nu-l baga in seama, poate sa-i placa de cine vrea, nu e primul si nici ultimul baiat pe care il cunosti
Cel mai bine ar fi sa il ignori si o sa vezi ca cu timpul lucrurile o sa fie roz ...este mai bine asa crede-ma
Mai copii nu e un capat de lume ce vi s-a intamplat voua...
O sa vedeti cum viata va poate lovii in moduri inimaginabile si cu adevarat durereroase nu mai suferiti la 13 ani pentru unu si altu cand nici nu stiti ce e iubirea cu adevarat.
Bucurati'va de copilarie cat mai puteti ca o sa va fie dor peste 2-3 ani si nu o sa o mai aduca nimeni inapoi.
Lasa-l mai in pace ca asta nu e iubire, eu am ajuns sa simt ca iubesc cu adevarat la 21 de ani de si pana atunci am fost cu mai multe fete pe care credeam ca le iubesc acum cand i-mi amintesc i-mi vine sa rad de ce mult mai plangeam si sufeream cred ca asta vei simti si tu peste vreo 7-8 ani cand i-ti vei aminti nu te mai gandi la el si nu maia sculta melodii de iubire pentru ca acelea te deprima si te fac sa plangi... sper sa faci cum i-ti spun desi eu nu cred
Eu cred ca la varsta de 13 ani nu sti ce-i iubirea! te-ai obsedat cu el!
Chiar daca gandesti matur, asta nu inseamna ca nu esti copil!
Imagineaza-ti un copil de 3 ani lasat singur in casa, pentru ca parintii nu au cu cine si sunt nevoiti sa mearga la munca.acel copil este cuminte, mananca ce-i lasa mama, se uita la tv.copilul ala intr-un fel este obligat sa maturizeze, dar asta nu inseamna ca nu este un copil!
Cat despre povestea ta, sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau, ai 13 ani o viata inainte si poate vei mai suferi dupa zeci de baieti ( nu-ti doresc asta, doar dau exemple!), eu la varsta ta ma jucam cu papuselele in fata blocului, nu stiam ce-i dragostea! acum
ceea ce nu vad normal e sa-ti doresti sa mori ca uun tampit care si-a batut joc de tine in ultimul hai, in public sa fie fericit! u vezi bine chestia asta?
Viata este mult mai grea decat crezi! daca tu te dai batuta de la 13 ani, ce vei face mai tarziu,, cand vei simti pe pielea ta ce este viata in sine!
Of,of,of... . Si eu la 13 ani ma gandeam si uitam numai dupa baieti... dar pe bune (si fara suparare) tu te porti ca un copil. Invata sa te maturizezi, si stai linistita ca mai sunt si alti baieti, asa am zis si eu : nu mai pot il iubesc, nu mai pot sa traiesc bla bla bla . Dar am trecut peste, la naiba. Nu te mai tine dupa un singur baiat, si nu mai pune atat de mult suflet ca o sa ai numai de suferit.
Bafta si sper ca te-am ajutat!
... Ai doar 13 ani! La varsta asta nu poti stii ce e iubirea si in schimb nu merita sa suferi! Calmeaza-te si gandeste-te ca acum tie trebuie sa iti stea mintea la invatat, trebuie sa faci ceva cu viata ta, apoi sa ai timp sa te indragostesti! Nu zice nimeni, toti ne indragostim prosteste dar tu. ai exagerat putin! Nu mai vorbi cu el si o sa vezi ca, cu timpul o sa treaca!