| oliviaaa a întrebat:

uite am si eu ca orisicare om o micuta problema.Mi-am dezamagit prietenul si recunosc, eu sunt vinovata. Eu cred ca ma iertat ca se uita la scoala la mine mai mereu dar cind ne uitam unul la altul fuge de mine... ciudat. dar totusi sa trecem la subiect ce pot face sau in ce mod sami cxer scuze de la el? adica vreau ceva care sa ma creada ca chiar il plac cu adevarat ( vreau sa fie fraze prin care sa ma creada caci greseala pe care am facuta e foarte grava) dau funda!

1 răspuns:
| Scarpinici a răspuns:

Draga mea happy nu este nevoie sa ii spui cine stie ce fraze sofisticate saw citate din cele mai greu de inteles opere. Ideea este in felul urmator: Cu orice ai fi gresit, daca vrei sa iti ceri scuze conteaza foarte mult sa vina din suflet. Eu te sfatuiesc sa te duci la el sa il iei de mana, sa il privesti adanc in ochii si sa ii spui ca iti pare rau, ca il iubesti enorm si eventual sa-l pupi pe botik:* Chestia asta funcioneaza mai mereu pentru noi blushing asa ca iti urez bafta. Daca apar alte complicatii si ti se pare ca se comporta ciudat ma contactezi la id de mess ofi_nikeman@yahoo.com insa cred eu ca nu va fi nevoie intrucat chestia merge in procent de 80%. Iti urez succes! Funda? big grin