Confunzi lucrurile.
Timp de un an, voi ati vorbit verzi si uscate.Si,deodata relatia a incetat sa existe.
Ei,cum sa nu fie incurcat,cand stie ca o sa dea cu ochii de tine? Stii tu vreun baiat care sa se bucure cand da peste o fata care l-a placut si a refuzat-o?
N-o sa se simta bine,n-o sa fie in largul lui,vor fi si alte fete acolo,se va simti jenat sa se apropie de ele in fata ta,etc.
Invata sa pui punct si sa intelegi ca te-a refuzat.
N-ai de unde stii, poate ca la ziua asta onomastica vei cunoaste un baiat care sa te iubeasca si sa-ti scoata din minte relatia ta virtuala, pe veci!
Mult noroc!
Sunt destule motive pentru care ar putea sa nu vina.
Ori tine la tine si nu vrea sa te vada pentru ca i-ar fi greu, desi nu inteleg care e faza cu "suferitul".De ce nu puteti fi impreuna?
Ori nu e asa cum il stii tu de pe net, desii nu cred ca e asta...intr-un an cred ca l-ai vazut si la web si ai vazut ce fel de om e.Parerea mea e ca e las daca nu vine.Cu orice risc ar putea sa vina sa te vada. Faza e ca nu inteleg de ce nu vreti sa va intalniti.
Faza e ca nu l-am vazut la web deloc intelegi? si la acea onomastica nu o sa fie nici fete libere dar nici baieti liberi adica toti cu pereche treaba e ca el a zis ca la momen nu dorea nimic dar m-a chemat de doua ori in prieteni de cind l-am ster acu ultima oara nu ma kemat si chiar mi-as dori sa-l cunosc... e un psiholog in devenire isi poate ascunde sentimentele :0
Cand un baiat este rau cu o fata inseamna ca o place deci asta este si problema acestui baiat: te place.