| Albert_6035 a întrebat:

Uite scuze pentru ca va deranjez. Da vreau sa va intreb ceva pentru cei mai de treba oameni de pe TPU. Uitati care e intrebarea. Daca iti place de o fata si acea fata ii place de tine, insa fata insinuiaza ca ii place de altcineva, insa u stii din surse sigure ca ca fata aia ii place de tine sigur ce faci? sau macar ziceti-mi cum sa imi cer scuze fata de ea ca... Am avut o convorbire care ei nu prea vrea sa deschida subiectul ce credeti ca ar trebui sa fac? Plzzzzz dau funda....si raspundeti cad de repede posibil

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Sa nu iti ceri scuze ca ne deranjezi! Noua ne place sa fim "deranjati". de asta suntem aici, sa fim "deranjati", si sa ii ajutam pe cei ce ne "deranjeaza".happy
Ce sa faci in cazul cu acea fata? E probabil timida, e probabil lipsita de curaj, si de aceea ii e greu sa recunoasca. Da-i timp. Arata-i ca iti place de ea, fii finut cu ea, intratit incit sa se deschida la un moment dat fata de tine, sari mereu in ajutorul ei cind are nevoie, arata-i ca iti pasa de ea. Daca nici asa nu va merge, apeleaza la cineva cunoscut care stie de ce simte ea, ca sa o faca sa se apropie cu mai mult curaj de tine.

9 răspunsuri:
| claudiu123 a răspuns:

Ar trebui sa pari indiferet chiar daca inauntrul tau tie tot iti pasahappy Asa ea o sa isi dea seama ca tu nu esti afectat si asta o sa o faca sa isi exprime sentimentele, iar in caz ca ea nu are sentimente fata de tine ai putea sa faci acelasi lucru ca sa creada k nu ai fost serios happy

| unknownn a răspuns:

Ar trebui sa iti cauti p'alta.

| iMaDreamer a răspuns:

Ai scris cam harmuit... nu inteleg de ce sa iti ceri scuze? Pentru ca ai incercat sa deschizi subiectu' si ea n-a vrut?

| neutrino a răspuns:

E bine sa crezi fata, nu gura lumii. Chiar daca fata te place dar nu doreste sa recunoasca, e bine sa o lasi in pace.

| Latinmoon a răspuns:

Momentan sunteti prieteni, vorbiti, vedeti ce va place sa faceti apoi daca va potriviti.
Ia-o usor.
Conteaza daca acea fata merita daca da are sens sa lupti pentru ea daca nu nu.

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Fii indiferent si nu mai lua in seama tot ce auzi. Indiferenta este cea mai buna arma in cele mai multe situatii.
Succes!

| adriang95 a răspuns:

1. Nu e nevoie de linguseala si nici de scuze aici daca nu ai facut ceva rau.
2. Exprimarea ta e groaznica in ciuda gramaticii, deci tu chiar tii la fata in cauza
3. Nu ai de ce sa iti ceri scuze fata de ea.
4. Pastreaza 2-3 saptamani distanta si vezi cum se comporta. Pe urma cheam-o undeva sub pretextul „am avut niste treaba in ultima vreme si nu am mai putut sta de vorba). Acolo ai grija ce faci...
Baftă

| xJustJuss a răspuns:

Daca sursele te mint? Daca ea iubeste pe altcineva? Daca tu te inseli?

| ThePunkGuy34 a răspuns:

Eu zic sa Deschizi tu subiectul.Baiatul face primul pas de obicei.Asa-i frumos.