anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat ar putea sa vorbeasca, cu o fata timp de doua luni continuu (de dimineata pana seara, sa stie fiecare unde e celalalt mereu, ce face, sa se culce tarziu numai pentru a mai vorbi unul cu celalalt, sa isi impartaseasca perceptiile despre anumite subiecte)fara sa fie interesat de ea?big grin
P. s.:nu e cazul meulaughing), numai de curiozitate intreb:d.

11 răspunsuri:
| devilll a răspuns:

Se poate.
intr-o oarecare masura trec prin asa ceva

| Sabyynna a răspuns:

Se poate. Eu cu un baiat vorbim de dimineata pana seara si ne sunam reciproc si stim totul unul despre altul, dar nu vrem sa fie nimic mai mult decat o prietenie intre noi.

| FunnyMoment a răspuns:

Asta e ceea ce va intreb.ar putea continua asa fara sa fie implicatii sentimentale? Isi mai fac confesiuni de genul:nu pot vorbi cu nimeni cum vorbesc cu tine, esti altfel fata de restul etc. plus remarci gen:esti gelos?laughing. Stiu asta deoarece e prietena mea cea mai buna si ea mi-a cerut un sfatlaughing

| Sburatorul a răspuns:

Daca ziceai 1 saptamana - doua mai mergea, dar 2 luni. nu ti se pare cam prea mult?laughing

| FunnyMoment a răspuns (pentru Sburatorul):

Nu e fake, e caz real.Nu al meu, dar e cat se poate de reallaughing.

| Sburatorul a răspuns (pentru FunnyMoment):

Uau. Si stii sigur ca nici unul dintre ei nu este interesat de celalalt? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate o vede ca o prietena foarte buna, nimic mai mult.

| FunnyMoment a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,dar pe viitor?

| anonim_4396 explică (pentru FunnyMoment):

Pe viitor s-ar putea sa vrea sa fie cu ea si sa fie foarte interesat de ea.Mai ales daca ea o sa devina putin maidistanta cu el. ( asa mi s-a intamplat mie)

| Ela2000_9806 a răspuns:

Maria_adina_the_best_friends.presupun ca asta e ultima intrebare laughing

| adry09 a răspuns:

E destul de mult, pote daca ziceai 1-2 saptamani da.Dar se poate daca unul dintre ei este interesat de celalalt