| diana_1758 a întrebat:

Buna TPU un baiat ma place dar stie deja ca sunt cu prietenul lui si tot incearca sa ma impresiioneze imi ia chesti face tot ce zic e drazutz dar enervant si ma suna in fiecate zi si stau cu el la tel cate 3 oremam saturat si azi mi-a trimis mesaj daca vreau sa fiu cu el si eu nu-l iubesc si nu ia raspuns cum sa-i zic fara sa il ranesc?

Răspuns Câştigător
| AliceHappyGirl a răspuns:

Daca te enerva nu mai vorbeai cu el atatea ore la telefon. Iti si place asa putinbatting eyelashes Insa, daca intr-adevar nu vrei sa fi cu el, spune-i sincer. Vorbind cu el atat de mult normal ca i-ai dat sperante. Iar daca ai deja un prieten nu inteleg de ce ai mai vorbit cu celalalt. Cel mai ok ar fi, mai intai, sa fi sincera cu tine. Sa iti pui ordine in ganduri; sa te gandesti ce iti doresti de fapt, pe cine vrei de fapt. Iar apoi ia decizia potrivita pentru tine.

3 răspunsuri:
| VladM15 a răspuns:

Spune-i'' dragoste cu sila nu se poate ''

| deadrose2543 a răspuns:

Pai pur si simplu spune-i ca ai prieten si ca tii la el,dar doar ca la un prieten
oricum daca te place mult, o sa te lase sa fii fericita,chiar daca nu esti cu elwinking
plus ca mi se pare o porcarie sa incerce sa te tot impresionezelaughing
adica naiba.
si nu stiu ce sa zic de chestia cu ranitul
poate e doar un baiat care vrea sa se puna cu cineva,asa de fenta,si dupa ce-l refuzi mai incearca un pic,iar apoi se duce la alta
ma rog, acum nu stiu ce sa zic pentru ca nu stiu care e personalitatea lui
ma rog, succes:*

| Qwerty26 a răspuns:

Spune-i ceva de genu : "Uite eu inteleg ca tii la mine dar incearca sa intelegi si tu ca am prieten si nu pot renunta la el asa usor"
Sper ca te-am ajutat.