| VampireBlood a întrebat:

Bună,TPU! Un coleg de clasă cu mine se comportă diferit față de toate fetele,petrecând mai mult timp cu mine.A fost întrebat de o prietenă comună dacă mă place și a răspuns că nu,dar un prieten de-al său insistă că da.
Și eu îl plac,dar nu știu cum să-i spun,nu vreau nici direct să creadă că râd de el, ceva idei? Mulțumesc.

6 răspunsuri:
| BLeur a răspuns:

Bună.

Ăăăm, păi dacă se comportă diferit cu tine te place. Deci, el acum cât timp ţi-a oferit acest comportament tu trebuie să îi răspunzi, tot prin comportament. Dă semne şi tu că îl placi, nu sta degeaba dacă sentimentul crezi că este reciproc. Sau, dacă nu eşti de acord cu asta ia-l de mână şi du-l într-un loc retras şi spune-i ceea ce simţi. Nu neeapărat băiatul trebuie să facă primul pas, poate el este mai timid. Logic că i-a răspuns prietenei comune că ' nu ', doar nu era prost să zică ' da '.

Id-ul meu : toxicc. drops, dacă mai ai nevoie de vreun sfat.

| unknøwn a răspuns:

Şi ce te aştepţi să facă dacă află?
Deja ştie.
Şi tot nu face nimic.
Ce te face să crezi că dacă o va auzi din gura ta se va schimba ceva?!?!

| EugenShiAtat a răspuns:

Sa zicem ca mergi cu el spre casa vorbeste cu el si incearca sa-i spui ca ai vazut un baiat frumos ca era dragut ca poate il cunoaste si ca e foarte bun ca te ajuta in toate si etc... cat sa realizeze ca e el dar repede dupa se poate sal pierzi

| Maraaaaaa a răspuns:

Buna. Pai se poate sa te placa, dar sa nu vrea sa recunoasca, din mandrie sau pur si simplu timiditate. Daca nu vrei sa ii spui direct ca il placi, fa-o indirect. Bate apropouri la cate ceva, continua sa petreci timpul cu el si va veni de la sine. Sau daca nu ai f. multa rabdare i-ati inima in dinti si incearca sa ii spui ca il placi. Ai ceva de pierdut? sper ca te-am ajutat. Sa-mi spui ce s-a intamplat

| VampireBlood explică (pentru Maraaaaaa):

I-am dat semne că-l plac, chiar şi juma' de clasă i-a spus, acum că tot ştie, aştept să facă el ceva.

| BebytzaTha a răspuns:

Eu te-as sfatui sa n-o pui pe prietena sau pe altcineva sa-i spuna pentru ca si eu am facut aceeasi greseala si pe urma mi-a parut rau.Incearca sa bati apropouri ce ar face daca i-ai spune ca-l placi si chestii dintr-astea si observa-i reactia.Mult succes!