| LLLLLccccCCCcccCCC a întrebat:

Buna TPU
Un prieten de-al meu in varsta de 17 ani a facut un experiment si si-a ingitit propria sperma,i-am spus ca nu este ceva normal ce a facut, am procedat corect? Care ar fi consecintele daca si-a inghitit propria sperma?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nimeni nu poate aprecia daca efectuarea unui experiment reprezinta o actiune/incercare normala sau anormala. Iar cu privire la gustarea/inghitirea propriului lichid spermatic se poate afirma fara a gresi ca nu i se poate intampla absolut nimic. Este similar cu a-si inghiti de exemplu propria saliva. big grin

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu e nimic greșit, dar nici corect că i-ai spus asta. Dar omul e liber să experimenteze și chiar nu pățește nimic făcând asta.
A! că e ceva ce poate fi văzut de unii ca fiind dezgustător, e altceva. Dar din punctul lui de vedere, ceea ce a făcut e foarte OK.

| Emilian65 a răspuns:

Nu se intampla nimic daca si-a inghitit propria sperma.

| Mussette a răspuns:

Se recicleaza. laughing

| NH4OH a răspuns:

Tu ești acel prieten, nu? laughing
Nu i se va întâmpla nimic.

| LLLLLccccCCCcccCCC explică (pentru NH4OH):

Daca avea eu sa-mi inghit sperma avea sa formulez altfel intrebarea, nu avea sa-mi fie rusine sa spun ca mi-am ingitit sperma, doar ca nu eu am ingitit-o ci prietenul meu, eu nu vad nici o placere in inghitirea propriei sperme, nu sunt asa curioshappy

| NH4OH a răspuns (pentru LLLLLccccCCCcccCCC):

Ok. Iar tu nu stiai sa ii raspunzi la intrebare? Ca nu va pati nimic.
Doar nu crezi ca ramane gravid.

| dolceromania a răspuns:

E canibal, sia mâncat propri copii.

| forlucky a răspuns:

Ce a facut el se numeste reciclare si ar duce la diminuarea iptentei

| Antton a răspuns:

Nu are nimic sperma este un cocktail de vitamine ajunge în stomac și practic ca și cum ai luat vitamina a, b, c etc și spermatozoizi mor în stomac de la acidul gastric deci nu pățești nimic