Nu prea se poate sa-l refuzi fara sa sufere tu n-ai suferi sau macar n-ai fi dezamagita? Fi directa inearca sa-i explici ca asa a fost sa fie ca e un baiat perfect si va gasi o fata care sa-i impartaseasca sentimentele
Oricum i-ai spune il vei rani. Desi cea mai buna solutie este sa vorbesti cu el si sa ii spui ca mai bine ramaneti prieteni pentru ca asa va intelegeti mai bine, poti in acelasi timp sa faci anumite gesturi care sa nu ii placa si in felul asta sa se indeparteze de tine, dar se va indeparta si ca amic.
El se va intrista oricum si probabil ca ii va fi greu sa iti fie doar prieten in conditiile in care el ar vrea mai mult. dar din moment ce iti este prieten, nu ar trebui sa il minti, ci sa fi directa si sa ii spui exact ceea ce simti.
Te duci cu el undeva unde nu e nimeni si ii spui :
Mie imi place de altcineva, imi cer scuze dar chiar nu vreau sa iti ranesc sentimentele.Imi pare foarte rau!
Daca iti este jena sa-i spui in fata, cel mai bine ar fi sa-i spui pe mess, sau intr-un mesaj... spune-i ca nu vrei sa-i ranesti sentimentele... si ca tu crezi ca nu ar mergee. si chestii din astea. ia-l cu usurerul. sper ca nu va reactiona urat :-s
LuminitaRoz întreabă: