Salut!
Si eu cred ca te-a pus pe locul 2!
Draga mea esti tanara ai toata viata inainte si un viitor nu lasa inima sa iubeasca daca nu primeste inapoi decat lacrimi si durere decat momente in care te intrebi cu cine e unde e e bine e sanatos etc.
Sa nu uiti ca ce e frumos nu dureaza mai mult de 3 zile cred ca stii si tu vorba Iti ibnteleg durerea, avand in vedere perioada petrecuta impreuna momentele traite si multe altele dar trebuie sa alegi intre:
O viata noua si poate mult mai buna ca acum, o viata in care iti vei tese o noua poveste de dragoste sau poti ramane in continuare in suferinta s durere. Nu esti oarba nu esti schioapa nu inteleg de ce crezi tu ca nu vei mai gasi pe cineva?
Oentru el sunt mai importanti prieteni lui decat tine si tu nu vezi ca mai e si egoist se gandeste doar la el atata tot el si prieteni lui este tot ce conteaza!
Cu Drag Roibu Constantin!
1 la mana, cand esti intr-o relatie, prietenii NU se neglijeaza!
2 la mana faci o mare greseala ca il pui pe primul plan pe el (toate disperatele fac asta, toate incapabilele)
3 la mana sunteti de 2 ani, deja intervine plictiseala-OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM
4 la mana ori iti folosesti capul si pui capat relatiei, ori ramai in continuare carpa lui
Daca nu iti place sa fi pe locul 2 si stii ca cu el nu poti sa faci nimic mai serios, nu vad de ce nu te-ai desparti de el.
El nu te mai iubeste suficient, se vede asta si in faptele lui, dar si in vorbele lui, iar daca tine mai mult la prietenii lui, atunci sa ramana cu ei, parerea mea, observ ca tu esti cam in plus.
El nu o sa se schimbe, cel putin nu cat tu "te milogesti" la el si il ierti, nu realizeaza ca poate sa te piarda, sau nu esti importanta inca sa il doara daca te pierde.
Poti sa faci doar un sigur lucru, sa pui punct la asa zisa relatie, care e doar cu numele, nu isi are rost sa stai frustrata sa te chinui sa il intelegi, daca el nu te intelege.
Iubirea nu este conditionata, si nu pui reguli in iubire si daca nu realiaza ca pe tine de deranjeaza, ori nu te mai iubeste suficient ca tu pentru el sa contezi, ori asa a fost din totdeauna, dar nu ti-ai dat seama.
Singura care ti-o pot da este sa te desparti de el, stiu ca este greu, mai ales ca sunt niste ani, dar, care-i rostul daca nu te simti iubita, apreciata, speciala de catre persoana iubita? Nu asta inseamna sa iubesti si sa te simti iubita?
Tu nu (mai) esti o prioritate pentru el, si nu mai poti face nimic in acest sens.
Aș zice că e normal, dar nu în totalitate.
E normal să te evite când e cu prietenii și e normal să nu-ți răspundă la telefon într-o oarecare măsură. Nu toți băieții/bărbații sunt la fel. Trebuie să recunoști că e puțin aiurea să te sune prietena în timp ce ești cu ei iar tu să-i dai explicații la telefon.
Nu e chiar așa grav, dar în situația ta, e puțin prea exagerat.
Cred c-ar trebui să luați o pauză. Sau o vacanță prelungită, te decizi tu.
Daca nu se schimba si nu-ti convine, sa-l parasesti. De parca s-ar casatori cu prietenii la o adica care atunci cand se aseaza la casele lor nu prea mai dau un ban pe altii decat cei din casa lor. Trebuie sa existe si cumetrii dar nu la modul in care sa-ti neglijezi iubita/sotia. Tu nu pari deloc exagerata, macar daca ar fi dormit de la 3 pana la 6:30... Poate asta e genul care o sa stea o viata cu prietenii lui labari si pierde-vara!
Da. Am discutat cu el si prieteneste cu calm, ca intre doi cei mai buni prieteni. I-am explicat ce ma deranjeaza. Mi-a spus : " Eu nu am ce sa fac. Femeile vin si pleaca, prietenii sunt pentru totdeauna " apoi l-am intrebat "Si cand te vei casatori si tu si ei, nu crezi ca se v-or mai raci relatiile? " iar el " Nu se v-or raci niciodata ca suntem prieteni buni si chiar si atunci o sa ies c ei cand o sa am chef " zii tu, raspun de om imatur?!
El e genu de baia care "nu-mi dau prietenii pentru o perecher de craci" sincer el e cam tampit ca pana la urma ar trubui sa te puna pe tine pe primul loc nu pe ei un sfat ar fi ca, cateva zile sa nu-i da preamulta importanta sa vezi ca o sa se introaca la tine cand va vedea ca tu nuii mai acorzi atentie
Intr-o oarecare masura este normal,adica in sensul ca nu poate sa iti raspunda mereu la telefon cand e cu ei si sa mai iasa cu ei,dar deja e exagerat si e imatur inca,avand o parere total gresita,pentru ca prietenii nu vor fi intotdeauna langa tine, cand te vei casatori fiecare va fi la casa lui, n-o sa mai iasa zilnic cum iese acum si o sa se mai raceasca lucrurile, pe cand cu iubita e cu totul altceva.
Cel mai normal mi s-ar parea sa petreceti si timp singuri si uneori sa te ia si pe tine cu ei, sa stati toti.
Este o persoana imatura si nu va realiza cat e de aiurea ce face pana nu te vei desparti de el sau cel putin nu vei lua o pauza de el.
Ai grija de tine.
E o relatie bolnava, nu stiu cum poti sa ii inghiti atat. Macar mai are si momente in care sa compenseze cu rautatile astea?
Am avut si eu genul asta de relatie si dupa ce m-a "pierdut" s-a tinut dupa mine si se injosea doar ca sa ne impacam. actioneaza cat mai curand, cu timpul va durea din ce in ce mai tare.
Anonima17191 întreabă: