| iulain13 a întrebat:

Unei fete ii place de mine.Ea are tot 13 ani ca mine dar eu sunt cu o clasa mai mare ca ea (ea a trecut in a 7-a eu in a8 a). Problema e ca eu nu o plac deoarece nu imi plac cele de varsta mea ci cele de 14-15 ani asa mai buune laughing) si sunt si mult mai matur ca ea. Nu imi plac fetele ca ea, asa arata bine dar pur si simplu ea posteaza pe fb cate prostii copilaresti cu anime-uri si cate chestii laughing).Tot imi da like pe facebook la orice postez... Nu stiu ce sa spun... nu mai stiu ce sa inteleg ce se intampla cu mine.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi de-aia zic laughing) Lasa sa treaca un timp cat sunteti doar prieteni, si vedeti prin a 9-a - a 10-a Daca va deveni mai matura happy.

36 răspunsuri:
| HueyFreeman a răspuns:

"nu imi plac cele de varsta mea ci cele de 14-15 ani asa mai buune" Se vede cata maturitate ai. "prostii copilaresti cu anime-uri" Pai ma puta, si tu esti un copil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing La varsta ta, sincer, imi placeau anime-urile tongue Ea te place mult, si vrea sa ii simti aprecierea. tongue La varsta ta, nu prea merg cupluri in care baiatul sa fie mai mic decat fata happy Incearca sa te apropii de ea, doar ca prietenwinking Si apoi, peste cativa ani, vedeti daca va iesi ceva magie tongue.

| syd a răspuns (pentru anonim_4396):

"Ea are tot 13 ani ca mine dar eu sunt cu o clasa mai mare ca ea"

De unde scoti ca fata e mai mare?

| iulain13 explică (pentru syd):

Wtf De unde scoti tu ca am spus eu ca fata e mai mare

| anonim_4396 a răspuns (pentru syd):

laughing Nu ai inteles ce am vrut sa zic tongue Ziceam fie ca e mai mica, fie ca e mai mare, nu conteaza. Am zis sa fie doar prieteni

| iulain13 explică (pentru anonim_4396):

happy acum vorbeam cu dizzyallthe timewinking nu cu tine laughing)))

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulain13):

laughing)) Scuze... big grin

| syd a răspuns (pentru iulain13):

Tu stii sa citesti cui i se adreseaza raspunsu'?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plus ca, (virgula) Care e problema daca ii plac anime-urile? laughing Mie inca imi mai plac, chiar daca am 17 tongue. Fiecare are gusturi diferite happy.

Pooi nu asta am vrut sa spun dar nu prea este pentru mine... Nu este destul de matura...

Si chiar sunt cele mai handicapate anime-uri pe cale am putut sa le vad vreo data cele din avatarul tau... fara suparare dar cred ca numai cei ce nu au ce face se uita la prostiile alea cu fete patrate, cu ochii oblici laughing)) scuze dar nu m-am putut abtine

Na o funda ca sa nu te superi sad

laughing Multumesc, dar nu ma suparam tongue Eu asa as face... Daca nu te-a putut ajuta sfatul meu, asculta-ti inima happy

| grab a răspuns (pentru anonim_4396):

"asculta-ti inima"

Pai aici e problema, ca inima lui nu are destula experienta ca sa ii dea cea de ascultat!

Pustiule,
Fa si tu lugu-lugu cu ea asa de caterinca dar nu va indragostiti!
E cam greu dar cu putina manevrabilitate din partea ta, o poti tine din sfori ca pe Pinochio.

Intre timp, iti cauti placerile in range-ul de varsta targetat de tine si cand pica ceva vezi tu cum o scoti la cap.

Chiar daca o ranesti pe asta mica, o sa isi faca si ea cont pe TPU si ti-o impacam noi, avem noi vrajeala daca tu vad ca n-ai!

Bafta!

| KnowEverything a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa maturii de 13 ani sa vorbeasca! Welcome to the new age!
http://www.youtube.com/watch?v=eu-xFvLaE68

Apropo : " Ea are tot 13 ani ca mine". Esti mai mare ca ea? Serios?
Eu as spune sa nu mai fii asa sigur pe tine... si ingamfat. sa nu uitam ingamfat...

| anonim_4396 a răspuns (pentru KnowEverything):

laughing Mai bine sa comentez, tac big grin Nu vreau cearta, dar totusi, ma refeream ca, chiar daca o avea 5 ani, sau chiar daca o avea 20 de ani laughing La asta m-am referit. Poate sunt putin ingamfat, dar nici chiar chiar asa mult.

Nu esti tu ingamfatul, Enstein. Ingamfat pare a fi el pentru ca are impresia ca daca ai 17 ani nu ai voie sa te uiti la Tom&Jerry. Inteles-ai dilema? laughing

Oh laughing Scuze, am crezut ca te-ai referit la mine laughing

Ah, da, mai e ceva. Nu ti se pare ciudat ca o fata e innebunita dupa "o bunaciune matura " ca el? Adica asa, nu ti se pare ca exagereaza si e prea sigur pe el? E mai ceva ca Justin Bieber!

baby, baby, ooooh, as long as you love me, lalalalalla. patetic.

Mie nu mi se pare gresit ceea ce face laughing Fiecare, in modul lui tongue (P.S.: Nimeni nu il intrece pe Justin Bieber la superficialitate laughing )

| iulain13 explică (pentru KnowEverything):

Nu mai bine nu va mai certati big grin?

| KnowEverything a răspuns (pentru iulain13):

Ti se pare ca ne certam? Eu comentez numai la adresa ta. Clar?

Poi de-aia zic laughing) Lasa sa treaca un timp cat sunteti doar prieteni, si vedeti prin a 9-a - a 10-a Daca va deveni mai matura happy.

| Roxxxxi a răspuns:

Poi in cazul asta explica-i si ei ca nu te atrage deloc.Dar aveti timp! Sunteti prea mici pentru "iubire"

| iulain13 explică (pentru Roxxxxi):

Nu cred...Eu stiu ce e iubirea, m-am indragostit de o fata si chiar simtem ca o plac deoarece puteam sa fac orice pentru ea...Dar din pacate nu stiu de ce sunt asa de timid.nu puteam sa ii spun cu alte fete vorbesc chiar foarte directwinking

laughing Si eu stiu ce e iubirea tongue Si stiu multe chestii despre ea... Dar nu as vrea sa continui tongue Nu vreau cearta

? WTF nici eu nu vreau cearta laughing) eu nu vorbeam cu tine ci cu o fata care a spus ca la 13 ani nu stiu ce e iubirealaughing)0

laughing Scuze. Am crezut ca e pentru mine, nu m-am uitat pentru cine e laughing)) S-a potrivit cu contextul acela laughing Scuze tongue

happyhappy
laughing)))

Apropo ce dai ca sa faci fata aia cu limba scoasa? de dupa "scuze ", tot nu inteleg

Pun ":" Si apoi "P" laughing Adica: " : P " Dar legat, si fara ghilimele happy

laughing) ok

| Edeline a răspuns:

Daca ea e copilaroasa ca posteaza anime-uri tu la 13 ani esti foarte matur mai ales ca umbli dupa fetele de 14-15 ani care abia le-a venit si lor ciclu.esti intr-adevar un barbat in toata firea chiar daca nici macar nu ai intrat in pubertate

| iulain13 explică (pentru Edeline):

Buna! Cati ani ai?

| iulain13 explică (pentru Edeline):

Nu suna prea bine "barbat" laughing. Doar un baiat caruia nu-i place sa se implice cu fetele "mici".

| Edeline a răspuns (pentru iulain13):

18

| Edeline a răspuns (pentru iulain13):

St de acord cu tine...fiecare face cum ii palce. unii umbla dupa fete mari..alti dupa fete mai mici.thinking