"nu imi plac cele de varsta mea ci cele de 14-15 ani asa mai buune" Se vede cata maturitate ai. "prostii copilaresti cu anime-uri" Pai ma puta, si tu esti un copil.
La varsta ta, sincer, imi placeau anime-urile Ea te place mult, si vrea sa ii simti aprecierea. La varsta ta, nu prea merg cupluri in care baiatul sa fie mai mic decat fata Incearca sa te apropii de ea, doar ca prieten Si apoi, peste cativa ani, vedeti daca va iesi ceva magie .
"Ea are tot 13 ani ca mine dar eu sunt cu o clasa mai mare ca ea"
De unde scoti ca fata e mai mare?
Nu ai inteles ce am vrut sa zic Ziceam fie ca e mai mica, fie ca e mai mare, nu conteaza. Am zis sa fie doar prieteni
acum vorbeam cu dizzyallthe time nu cu tine )))
)) Scuze...
Plus ca, (virgula) Care e problema daca ii plac anime-urile? Mie inca imi mai plac, chiar daca am 17 . Fiecare are gusturi diferite .
Pooi nu asta am vrut sa spun dar nu prea este pentru mine... Nu este destul de matura...
Si chiar sunt cele mai handicapate anime-uri pe cale am putut sa le vad vreo data cele din avatarul tau... fara suparare dar cred ca numai cei ce nu au ce face se uita la prostiile alea cu fete patrate, cu ochii oblici )) scuze dar nu m-am putut abtine
Na o funda ca sa nu te superi
Multumesc, dar nu ma suparam Eu asa as face... Daca nu te-a putut ajuta sfatul meu, asculta-ti inima
"asculta-ti inima"
Pai aici e problema, ca inima lui nu are destula experienta ca sa ii dea cea de ascultat!
Pustiule,
Fa si tu lugu-lugu cu ea asa de caterinca dar nu va indragostiti!
E cam greu dar cu putina manevrabilitate din partea ta, o poti tine din sfori ca pe Pinochio.
Intre timp, iti cauti placerile in range-ul de varsta targetat de tine si cand pica ceva vezi tu cum o scoti la cap.
Chiar daca o ranesti pe asta mica, o sa isi faca si ea cont pe TPU si ti-o impacam noi, avem noi vrajeala daca tu vad ca n-ai!
Bafta!
Lasa maturii de 13 ani sa vorbeasca! Welcome to the new age!
http://www.youtube.com/watch?v=eu-xFvLaE68
Apropo : " Ea are tot 13 ani ca mine". Esti mai mare ca ea? Serios?
Eu as spune sa nu mai fii asa sigur pe tine... si ingamfat. sa nu uitam ingamfat...
Mai bine sa comentez, tac Nu vreau cearta, dar totusi, ma refeream ca, chiar daca o avea 5 ani, sau chiar daca o avea 20 de ani La asta m-am referit. Poate sunt putin ingamfat, dar nici chiar chiar asa mult.
Nu esti tu ingamfatul, Enstein. Ingamfat pare a fi el pentru ca are impresia ca daca ai 17 ani nu ai voie sa te uiti la Tom&Jerry. Inteles-ai dilema?
Oh Scuze, am crezut ca te-ai referit la mine
Ah, da, mai e ceva. Nu ti se pare ciudat ca o fata e innebunita dupa "o bunaciune matura " ca el? Adica asa, nu ti se pare ca exagereaza si e prea sigur pe el? E mai ceva ca Justin Bieber!
baby, baby, ooooh, as long as you love me, lalalalalla. patetic.
Mie nu mi se pare gresit ceea ce face Fiecare, in modul lui (P.S.: Nimeni nu il intrece pe Justin Bieber la superficialitate )
Nu mai bine nu va mai certati ?
Ti se pare ca ne certam? Eu comentez numai la adresa ta. Clar?
Poi de-aia zic ) Lasa sa treaca un timp cat sunteti doar prieteni, si vedeti prin a 9-a - a 10-a Daca va deveni mai matura .
Poi in cazul asta explica-i si ei ca nu te atrage deloc.Dar aveti timp! Sunteti prea mici pentru "iubire"
Si eu stiu ce e iubirea Si stiu multe chestii despre ea... Dar nu as vrea sa continui Nu vreau cearta
? WTF nici eu nu vreau cearta ) eu nu vorbeam cu tine ci cu o fata care a spus ca la 13 ani nu stiu ce e iubirea)0
Scuze. Am crezut ca e pentru mine, nu m-am uitat pentru cine e )) S-a potrivit cu contextul acela Scuze
)))
Apropo ce dai ca sa faci fata aia cu limba scoasa? de dupa "scuze ", tot nu inteleg
Pun ":" Si apoi "P" Adica: " : P " Dar legat, si fara ghilimele
) ok
Daca ea e copilaroasa ca posteaza anime-uri tu la 13 ani esti foarte matur mai ales ca umbli dupa fetele de 14-15 ani care abia le-a venit si lor ciclu.esti intr-adevar un barbat in toata firea chiar daca nici macar nu ai intrat in pubertate