| iulain13 a întrebat:

Unei fete ii place de mine.Ea are tot 13 ani ca mine dar eu sunt cu o clasa mai mare ca ea (ea a trecut in a 7-a eu in a8 a). Problema e ca eu nu o plac deoarece nu imi plac cele de varsta mea ci cele de 14-15 ani asa mai buune laughing) si sunt si mult mai matur ca ea. Nu imi plac fetele ca ea, asa arata bine dar pur si simplu ea posteaza pe fb cate prostii copilaresti cu anime-uri si cate chestii laughing).Tot imi da like pe facebook la orice postez... Nu stiu ce sa spun... nu mai stiu ce sa inteleg ce se intampla cu mine.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi de-aia zic laughing) Lasa sa treaca un timp cat sunteti doar prieteni, si vedeti prin a 9-a - a 10-a Daca va deveni mai matura happy.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KnowEverything):

Oh laughing Scuze, am crezut ca te-ai referit la mine laughing

| KnowEverything a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah, da, mai e ceva. Nu ti se pare ciudat ca o fata e innebunita dupa "o bunaciune matura " ca el? Adica asa, nu ti se pare ca exagereaza si e prea sigur pe el? E mai ceva ca Justin Bieber!

baby, baby, ooooh, as long as you love me, lalalalalla. patetic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KnowEverything):

Mie nu mi se pare gresit ceea ce face laughing Fiecare, in modul lui tongue (P.S.: Nimeni nu il intrece pe Justin Bieber la superficialitate laughing )

| syd a răspuns (pentru iulain13):

Tu stii sa citesti cui i se adreseaza raspunsu'?

| iulain13 explică (pentru KnowEverything):

Nu mai bine nu va mai certati big grin?

| KnowEverything a răspuns (pentru iulain13):

Ti se pare ca ne certam? Eu comentez numai la adresa ta. Clar?