La 13 ani ai o gandire destul de matura.Eu caracterul asta il caut la o fata. Diferit. Fi tu insuti! Vorbeste mai mult cu el, intalnati-va prin parc, si spune-i ce simti. Daca pierde o fata ca tine e prost rau. Bafta!
Ma gandeam ca o sa spui "La 13 ani esti prea mica pentru prieten" Te anunț că eu sunt o rockeriță "nebună", ce are nevoie de un rocker la fel de nebun, care sa o completeze şi... tempereze ) Îți plac genul ăsta de fete? Nu ți se par ciudate, fiind diferite? Normal că voi fi eu însumi, nu mă voi schimba pentru nimeni, dar mă pot autoeduca. Multumesc foarte mult pentru complimente, imi place partea de la sfârşit De ce spui că am o gândire matură? Şi încă odată, mulțumesc
Adica ai o viziune asupra lumii de om matur.Si da, imi plac genul tau de fete:diferite, independente, sunt mai speciale decat restul. Diferit e ceva bun. Tare as vrea sa gasesc genul asta de fata...
Nu eu am renuntat )
Cine a vrut să ajute, da, a avut
Eu nu.
Da trebuie sa i spui prietenei tale ca ti place de dansul; si lui sa i arati asta; incearca sa l saruti asa sa vezi cum reactioneaza; daca zici ca e timid o sa ai deja un avantaj major; si atunci sa capete si el incredere in dansul si o sa se mai deschida.
Pai...sa o luam usor.Deci in primul rand vorbeste cu prietena ta si spune-i ca il placi pe baiatul acela.(daca il place si ea, spune-i ca nu vrei sa stricati prietenia pentru un baiat dar totusi il placi ) si discutati voi ca intre fete. Daca iese treaba asta bine, atunci incerci sa te aproprii mai mult de acel baiat.Arata-i ca esti interensata de el si fa-i ochi frumosi cum s-ar zice sa vada ca il placi(dar nu exagera).Iti vei da seama daca si el te place dupa felul in care iti v-a vorbii sau se v-a uita la tine.Tu vorbeste cu el sincer si deschis si sa vezi ca o sa fie bine. Apoi daca incepeti sa va apropiati, spune-i ca iti place de el.Restul o sa vina de la sine.Cat despre ce fata si-ar dorii baietii? Depinde si de baiat bineinteles.Dar majoritate baietiilor vor niste fete care sa ii inteleaga si sa-i accepte.Vor c-am acelasi lucru pe care il doresc si fetele de la un baiat(dar nu exact la fel).Vo sa fie iubiti si intelesi In rest iti urez multa bafta
In primul rand stiu din experienta mea, ca o fata vorbea cu mine intruna si prieteni zicea sa o apuc la treaba si bineinteles ca un prost ce sunt i-am ascultat si acum ea ma uraste Pai lui prietena ta poate-i place caracterul lui, ii place sa stea de vorba cu el si are timp bun cu el dar poate nu vrea sa fie cu el You know me? Peace. Daca te intelegi bine cu vecinu tau, spune-i odata daca vrea sa va duceti in parc sau undeva s-a mancati ceva sa va cunoasteti m-ai bine si poate atunci, va uitati in ochi va apropiati capu si DING DING DING. Sa sti daca o sa stai nu faci nimic.Cum am facut eu am incercat si am dat in bara, dar daca tu incerci nu cred ca dai Daca vrei sa-ti dau muzica rock mai misto decat ce asculta el sa-mi zici. Bafta
Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, trebuie sa il intrebi pe el de care dintre voi ii place, sa pentreci mai mult timp, sa il faci sa se simta bine in prezenta ta!
Multi dinre voi imi tot spun sa ii spun prietenei mele ca imi place de el, dar pentru ca in ultimii doi ani eu am luat premiul unu si ea nu, fiind cu ea in clasa, iar oamenii laudandu-ma pe mine, nu pe ea, ea a devenit invidioasa si nu prea am incredere in ea, ca sa-i spun asta. Imi pare rau ca sunt in situatia asta, dar ea a ales. Eu as vrea sa fiu cea mai buna prietena a ei, sa am incredere in ea, orice i-as spune, dar nu pot A inceput sa aiba iesiri necontrolate, cand se poarta frumos, ca o prietena, cand se poarta fals si rautacios, eu nu stiu de ce e asa, mi-as dori sa fim din nou ca la inceput Dar e alegerea ei, asa ca eu nu pot avea incredere in ea... Se intampla sa ma mai supere, iar eu nu-i permit sa isi bata joc de mine, si chestia asta poate ca o intarata si mai tare. Ideea e ca nu ii pot spune ca il plac, desi ea ma cam tachineaza, zicand ca il plac, etc. Nu stiu daca nu cumva ea face asta ca sa nu cred eu ca il place. Dar eu tot o suspectez. Iar baiatului nu prea vreau sa ii spun ca-l plac, as vrea ca el sa-mi spuna primul, pentru ca, daca nu simte aceleasi lucruri pentru mine, risc sa il indepartez. Nu vreau sa se intample asta, macar sa nu-l supar si sa nu-l sperii, pentru ca, dupa cum am spus, el e timid, nu e un "şmecheraş" din ăla cu experiență. Vreau să îl fac pe el să mă placă, nu să fie el vânător şi eu pradă. Oamenii sunt răi, nu vreau să se afle lucrurile astea, ca apoi sa ma barfeasca. Nu ca mi-ar pasa de ce spun ei, dar incerc sa evit aceste lucruri.
So, What can I do?!?
Spune-i prietenei tale ca iti place de acel baiat ...vezi ce reactie are daca zice ca nu o intereseaza. spune-i si baiatului ( dar daca zice ca si eii ii palce de baiat, ducetiva amndoua la el si spunetii asa : Pe care o placi mai mult dintre noi?, si pe ce care o alege o sa ramana cu el sper sa fii tu acea