Se vede ca ai 14 ani si n-ai ce face! pentru ce ai facut asta? acum l-ai facut sa sufere! Bravo! nu vrei si-o diploma, cumva?
Cin` te-a pus sa-ti bati joc de el?
Dragostea e ca si jocul cu lingura si oul.o miscare gresita poate duce la game over. faptul ca ai ales sa te joci cu astfel de sentimente arata cat de neexperimentata esti in domeniu si ca poate ar trebui sa te retragi din el.insa,daca tot ai inceput...incearca sa ii explici ca a fost o prostie din partea ta si ca ai realizat cat de aiurea a fost gluma. poate se da si el pe ranitul acum ca sa aiba parte de mai multe afectiune, dar ce sa-i faci.cam asta trebuie sa faci acum, sa-i arati ca nu glumesti cand ii spui ca te iubesc.
Asta vorbiti voi? Incercati sa va cunoasteti nu sa va ironizati, daca el tiar zice ca aseara i-au facut 2 tipe oral si el foarte fericit si u pentru el esti nimic cum te-ai simti? Nu lua in serios ce am zis ia-o ca ceva bun daca reusesti sa intelegi...Suprinde-l cu ceva frumos si o sa ii treaca
Chiar ai 14 ani? Da chiar meriti sa suferi la ce comportament ai. Nu meriti o relatie!
Dar si el mi-a facut asta
Da ce lula mea ca azi ai umplut categoria asta de raspunsurile tele si la randul tau ai nevoie de ajutor? Chiar nu itneleg lumea de pe TPU.
Adica? Orice om are nevoie de ajutor la un moment dat. Iar eu am ajutat la cine am stiut. Ca nu am nevoie de funda sau de altceva
Vorbi aia f***uta la 13 ani.
Aaa am uitat sa spun ca nu am terminat tot de zis. i-am spus doar ca am ceva sa ii spun si ca nu li mai iubesc ca inainte si dupa i-am spus ca voiam sa ii zic ca voiam sa il mint ca nu il mai iubesc de cateva zile decat ca pe un amicsi ca il iubesc din ce in ce mai mult
Nici nu am terminat ce am vrut sa zic pentru ca nu am putut sa termin. Dupa i-am zis ca voiam sa il mint ca nu il mai iubesc de cateva zile decat ca pe un amic si i-am zis ca il iubesc din ce in ce mai mult dar nu ma crezut. Da sincer ai mare dreptate chiar ca sunt cea mai mare proasta si tampita ca m-am jucat cu sentimentele lui. Aici ai mare dreptate. Scuze ca ti-am stricat ziua
Pune mana pe o carte, analfabeto, nu mai da sfaturi de rahat pe TPU. Nici nu stii sa scrii si tu dai sfaturi de viata.
Desteapta*... Vai de steaua ta ). Cine te grabeste? Sta vreunu la coada si asteapta sa termini serviciul .
Eu te sfatuiesc sa ii arati asta. Adica de ce nu il chemi pe afara sau du-te la o cafenea ceva de genu ( dar sa fiti singuri ) Si spune-i ceva gen,, Sti, cu toate ca tu nu ma crezi eu chiar veau sa iti spun ca te iubesc foarte mult ( si continui cu chestii din astea, ii spui clipele frumoase si tot ce simti tu). Apoi da-i semne ca vrei sa il saruti. Crede-ma va functiona. :* Succes draga mea :X
Anonima17191 întreabă: