Pai nu ai ce face decat sa prinzi curaj singura varianta. Vezi daca e de acord sa vina la tine pentru PC. Iar daca vine poartate cat poti tu mai dragut. Dupa ce terminati cu Pc poate il intrebi si tuh daca vea sa mearga cu tine in parc sau gasesti tu altceva iar daca mergeti poti sa-i spui acolo.
Ps: Cred cai place mult de tine din cate ai spus.
Trebuie sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ce simti pentru el, nimeni nu te va omor pentru ca iubesti. Te sfatuiesc sa ii trimiti un sms sau sa vorbesti cu el pe mess pentru ca e destul de greu sa ii spui in fata.
Daca nu vrei sa fii asa directa poti sa bati apropouri (gen : ce tare te-ai imbracat, ce bine arati etc)
De asemenea il poti suna...sa vina sa-ti repare calculatorul iar dupa ce termina treaba puteti sta de vorba la un suc si atunci tu sa-i spui ceva de genu : trebuie sa-ti spun ceva..in ultimul timp ma simt atrasa de tine si am inceput sa te simpatizez...
Mult curaj! Sper ca te-am ajutat pa-pa!
Sall, eu te sfatuiesc sa nu ii spui si sa lasi relatia sa mearga de la sine si sa il lasi pe el sa realizeze ca il iubesti. Sau daca vrei neaparat sa ii spui trimitei un mesaj pe mobil ( daca ii spui cand vorbiti pe strada/ clasa/ parc etc va ramane fara cuvinte (la propriu).
HappynewCenusa întreabă: