Poi si eu am avut aceas problema si nu l-am iertat dar dupa un an am fost iar impreuna, dar egal, sfatu meu ii sa nu ii mai dai o chansa daca i-ai dat atat de multe nu mai merita, mult noroc
Sti vb aia. fa ce iti spune inima! dar daca nu gandesti? si faci ce iti spune inima? o ti tot asa poate se anjunge si mai rau.sincer sa iti spun viata e scurta si viitorul plin de intrebariinca ceva, daca prietenul "LUI" chiar l-a surprins in momente de intimitate cu alta fata si ti-a dezvaluit tie pentru motivele urmatoare:
1.e gelos pe el
2.te place si vrea sa te desparti de prietenul tau
3.nu te place si de accea a facut asta sa te desparti de el
4.sau poate prietenul tau l-a pus sa iti zica ca sa vada cum reactionezi
5. poate prietenul tau vrea sa se desparta de tine si l-a pus pe el sa iti zica asta
6. iubitul tau isi testeaza prietenul lui cel mai bun
te-ai gandit la astea?
Sincer eu zic sa nu ii mai dai nici1 sansa. daca vede ca tu accepti tot ce face, stiind totusi ca te deranjeaza nu o sa se opreasca aici. Stiu ca e greu dar mai incolo nu ai sa regreti. Nu merita sa stai sa te" rogi" de el sa nu te uite. Treci mai departe! Mult succes:*
Mc mult de sfaturi,,,orice sfat conteaza mult pentru mine
oricum nu mai are rost acu cv tp am auzit ca ei se vd in continuare,dar el,,,nici vorba sa recunoasca totusi nu stiu cum pot unii sa isi bata joc de sentimentele altora in ultimul hal,,, aseara cand a vn la mine imi repeta intr'una ca ma iubeste,,, unii chiar nu au inima,,,