anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

,, v.am cerut ajutor pentru prietena mea,,, acum revin si cer ajutorul vostru pentru minesad
sunt foarte confuza chiar nu stiu ce sa mai fac,,, de cand mi. a iesit in cale nu am avut o clipa de liniste,,, mi. a gresit in toate modurile posibilecrying si totusi am trecut cu vederea peste toate,,, am zis ca timpul il va face sa isi dea seama ca greseste si se va schimba,,, dar mereu cand avem si noi o perioada mai frumoasa intrevine alta problema, calca iar pe langa,,, e singurul caruia i.am dat atatea sanse,,, dar am facut'o pentru ca il iubesc! si acum,,, cel mai bun prieten al lui mi. a zis ca l. a vazut cand se saruta cu unacryingdar el spune ca nu e adevarat,,, cel care mi. a zis e cel mai bun prieten al lui si nu i.ar face rau niciodata inventand astfel de minciuni,,, de cand am auzit plang ca o proasta,,, pentru ca,,, chiar tin la nemernicul asta,,,
acum mi. a cerut sa ma gandesc bine daca mai poate fi cv intre noi,,, nici nu stiu ce sa fc inima imi spune sa il iert, dar mintea imi spune sa merg mai departe,,,sad
am nevoie de sfatul vostru,,, se merita sa. i mai dau o sansa sau trebuie sa imi vad de drumul meu?
funda mc

Răspuns Câştigător
| TeAjutCuOrice a răspuns:

Eu zic sa iti vezi de drumul tau, si sa lasi nemernicii. Nu te merita!

4 răspunsuri:
| melissa99 a răspuns:

Poi si eu am avut aceas problema si nu l-am iertat dar dupa un an am fost iar impreuna, dar egal, sfatu meu ii sa nu ii mai dai o chansa daca i-ai dat atat de multe nu mai merita, mult noroc

| Leonard23 a răspuns:

Sti vb aia. fa ce iti spune inima! dar daca nu gandesti? si faci ce iti spune inima? o ti tot asa poate se anjunge si mai rau.sincer sa iti spun viata e scurta si viitorul plin de intrebariwinkinginca ceva, daca prietenul "LUI" chiar l-a surprins in momente de intimitate cu alta fata si ti-a dezvaluit tie pentru motivele urmatoare:
1.e gelos pe el
2.te place si vrea sa te desparti de prietenul tau
3.nu te place si de accea a facut asta sa te desparti de el
4.sau poate prietenul tau l-a pus sa iti zica ca sa vada cum reactionezi
5. poate prietenul tau vrea sa se desparta de tine si l-a pus pe el sa iti zica asta
6. iubitul tau isi testeaza prietenul lui cel mai bun
te-ai gandit la astea?

| DyAnA95 a răspuns:

Sincer eu zic sa nu ii mai dai nici1 sansa. daca vede ca tu accepti tot ce face, stiind totusi ca te deranjeaza nu o sa se opreasca aici. Stiu ca e greu dar mai incolo nu ai sa regreti. Nu merita sa stai sa te" rogi" de el sa nu te uite. Treci mai departe! Mult succes:*

| micutsa19 a răspuns:

Mc mult de sfaturi,,,orice sfat conteaza mult pentru mine
oricum nu mai are rost acu cv tp am auzit ca ei se vd in continuarecrying,dar el,,,nici vorba sa recunoasca totusi nu stiu cum pot unii sa isi bata joc de sentimentele altora in ultimul hal,,, aseara cand a vn la mine imi repeta intr'una ca ma iubeste,,, unii chiar nu au inima,,,cryingcryingcrying