Nu te impaca, cu el in nici un caz!
Am ramas wow:O cand am citit " tu 13 ani si el 21". Doamne fereste!
Mai fato el sta cu tine pentru SEX, nimic altceva. Incearca sa se dea pe langa tine pana ii ajungi in pat, iar apoi?!
Gandeste-te ca daca te impaci cu el sansele sunt de 99% sa-ti ceara iar sex. Si o sa tot iti ceara pana cand o sa cedezi! ( ca e normal dupa atatea insistente). Si dupa ce o faci , poate nici nu vrea sa va protejati. O sa stai cu frica daca esti insarcinata sau nu. Daca o afceti protejat, tu fiind la o varsta frageda o sa poti ramane cu sechele. Sau poti face cancer de col uterin, deoarece ti-ai inceput viata sexuala de la o varsta prea frageda.
Stiu ca iti e greu, stiu cum e sa suferi dupa cineva! Dar gandeste-te ca ai toata viata inainte! Tu acum NU il iubesti. esti doar asa atrasa ca e normal adolescenta. Sfatul meu e sa astepti. Si sa iti incepi viata sexuala dupa varsta de 17 ani jumate!
Pe el lasa-l in pace, sa-si vada de viata lui. Tu o sa-ti gasesti pe altul!
Succes:*!
Sa te impusti daca la 13 ani esti curva si vrei sa fi ****a de de aia de 20 de ani:-J decat sa fi violata si omorata de unu mai bine te-ai impusca tu!
Lasa-l imediat si nu il mia baga in seama sigur e vreun pedefil, nu-l mai baga in seama
Fa-ti iubiti de varsta ta este o diferenta uluitoare intre voi dar e ok sa nu il uiti dragostea adevarata nu se uita usor da cauta pe cineva care sa fie aproape de tine si apropiat varstei tale maxim 4 ani diferenta
Daca va impacatzi o sa ajungi sa o faci cu el.stiu cum sunt baietii ascultam`a nu sunt nici mama nici sora nici ruda cu tine.nu renunta la virginitate pentru el fa-o cu cineva care te astepta macar 54 luni...crede`ma cine te iubesc te asteapta si 1 an.sau pana esti u pregatita succes!
Move on! incearca sa ai un iubit de varsta ta...el nu o sa-ti ceara sa faceti sex asa devreme...
Draga mea pe cuvant daca te inteleg daca viata e atat de simpla si de frumoasa la 13 ani tu de ce vrei sa o complici? ti se pare ca el vrea o relatie serioasa cu tine sau ca nu vei mai gasi baieti? de uitat il uiti sigur draga mea pentru ca viata adevarata de acum incepe asa ca parerea mea este sa nu t mai complici cu persoane de genu ca nu se merita.mult succes si sper sa iei o decizie favorabila si inteleapta
Eu te-as sfatui sa nu te impaci cu el. poate ca vrea sa te impuste si apoi sa te lase asa ( sa te paraseasca). fa-ti un iubit de varsta ta. si inca esti prea mica pentru asa ceva. cunosc un caz in care un baiat de 25 de ani dezvirginase o fata de 15 si apoi a lasat-o asa si ajuns sa fie f****a de toti... sfatul meu este sa nu te impaci cu el vrea sa iti bate joc de tine. sper sa te ajute sfatul meu. pa, pa. fundita?
linarkfts întreabă: