Nu renunta niciodata la prieteni pentru un baiat! daca te desparti de el, ce faci? ramai singura ca prietenii vor zice "mergi la el ca pe noi ne-ai dat la scarbe" Pune si tu piciorul in prag. fa-ti prieteni, vorbeste cu cei vechi, nu e firesc sa te tina in lesa. e o relatie, nu inchisoare. Trebuie sa socializezi, nu toata lumea graviteaza in jurul lui, fa-l sa inteleaga asta. Altfel vei avea numai de pierdut. Ma indoiesc ca el si-ar lasa prietenii pentru tine
Nu se poate, e absurd că îl laşi să îţi facă asta. Suntem oameni, comunicăm, nu e normal ca singurul tău prieten să fie şi iubitul tău. Mai ales că de multe ori băieţii sunt nişte prieteni mai buni decât fetele. Explică-i clar că nu eşti indiferentă, din contră. Te deranjează că el vorbeşte cu alte fete, mai ales când ţie îţi interzice aacest lucru. Probabil îi lipseşte încrederea în tine, sau are o problemă. Tu trebuie să îţi cunoşti limita. Dacă simţi că a întrecut-o şi nu are de gând să o lase mai moale, atunci nu ai altceva de făcut decât să renunţi la tot doar pentru el, sau să îţi alegi prietenii şi viată ta personală în defavoarea lui. Pentru mine a doua variantă este mult mai bună, trebuie să realizezi că sunt şi alte persoane pe lume, nu doar el .
Niciodata sa nu faci prostia sa renunti la prietenii vechi pentru un baiat, baieti gasesti pe toate drumurile dar prieteni adevarati mai rar.Iar daca pe prietenul tau nu il intereseaza ca pe tine te deranjeaza faptul ca in lista lui de dialoguri are numai fete, pe tine de ce sa te deranjeze ca lui nu ii plac prietenii tai? Cel mai bine ar fi sa vorbiti si sa-i spui ce te deranjeaza.
Te prosteste bine si meriti asta.
Eu nu las pe nimeni sa ma controleze si cine incearca, se arde rau.
„te prosteste bine si meriti asta"..asa spui tu ca merit?!
Ah, acum te-am vazut in poza, esti doar o copila. Mai bine te lasi de relatii, cand vei fi mai mare, vei invata cum si ce se investeste intr-o relatie. Tu esti prima ta prioritate, ai grija de tine, respecta-te, fii fericita si ai grija cu cine te imprietenesti, ca nu toata lumea iti vrea binele.
In al doilea reply, dar vad ca nu a aparut, ti-am zis ca ti-ai lasat prietenii pentru o bucata de salam, te plangi ca esti nefericita si in loc sa-i faci vant, pui intrebari.
Probabil ar vrea ca el sa fie intreaga ta lume, ca sa nu te gandesti cum ar fi cu altcineva...Iar asta chiar e naspa! Nu trebuie sa iti eviti prietenii, viata sociala, pentru el! Spune-i asta, iar daca refuza sa se schimbe... poate nu ar trebui sa fi cu el. Pana la urma, cei mai buni prieteni sunt si ei foarte importanti, prea importanti ca sa ii eviti din cauza lui. Succes si vezi ce faci!
Vrea sa te controleze, sa te suceasca cum vrea el. Cum se poate asta ca el sa vorbeasca cu alte fete, dar tu nu cu alti baieti? Nu ar trebui sa accepti asa ceva.
De obicei gelozia distruge relatii amicale, sentimentale, familiale! SE poate si mai bine, se poate si mai rau, eu cred ca incearca sa te controleze, sa fie autoritar peste tine mai! cum fac marea majoritate a baietilor! offfffff