| DeliaCute a întrebat:

Buna Tpu.Va cer ajutorul intr-o dilema. Prin noiembrie a inceput sa ma placa un tip,se tinea mereu dupa mine,mesaje de dragoste peste mesaje,ca el pe mine ma iubeste,ca nu poate renunta la mine pentru nimeni si nimic in lume. De foarte multe ori exagera cu chestiile astea si ducea asta la extreme.A facut asta timp de luni bune,la un moment dat a incetat.Din pacate,eu eram indragostita de altul si nu ii dadeam importanta.El suferea vazand asta, se taia...Eu tot refuzandu-l luni la rand, a incetat sa ma mai caute si pur si simplu nu ne-am mai vorbit.In vacanta decisem sa ii dau o sansa,dar mi-a raspuns rece si a zis ca nu mai vrea(recunosc ca l-am refuzat urat si s-a injosit ).Cu începerea noului an scolar ne-am revazut si s-a comportat foarte frumos cu mine,am ras, am stat impreuna si imi zambea mai mereu si se uita dupa mine.Credeti ca am sanse sa il recuceresc, sunt sanse sa mai aiba ceva pentru mine acolo in adâncul sufletului?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Acuma cateva zile iubeai pe altul acum iar altul, asta e iubirea feminima azi cu unu maine cu altul aiurea, ce suflet ma nu exista asa ceva

| DeliaCute explică (pentru RAY):

Impart contul cu prietena mea si cu o colega din liceu, am mai zis.

| RAY a răspuns (pentru DeliaCute):

Si eu de unde sa stiu cand intri tu cand intra ea? e asa greu sa-si faca cont pe TPU?

| DeliaCute explică (pentru RAY):

Da,a spus ca decat sa isi faca mai bine il folosim amandoua, dar nu trebuie sa stii când intram, intrebarea e scrisa sus si nu are importanta

| VenomMMA a răspuns:

Tu nu erai cea cu iubitul de pe Facebook din Bucuresti? Asa ai povestit saptamana trecuta. Ca va iubeati, ca voiati sa va intalniti, ca nu stiu ce, c-ai ajuns sa-l iubesti si ca ti-e teama ca o sa te raneasca. Ceva de genu'. Acum ai inventat alta poveste? Jesus, aveti niste scenarii demne de Hollywood.

| DeliaCute explică (pentru VenomMMA):

Cea cu iubitul de pe Facebook e prietena mea. folosim amandoua contul

| VenomMMA a răspuns (pentru DeliaCute):

Atunci e logic. rolling on the floor

| MidnightR a răspuns (pentru VenomMMA):

Se aseamana rolling on the floor
Din ce film e poza aia?

| VenomMMA a răspuns (pentru MidnightR):

Da, numai nebuni, frate. Nu este din niciun film. big grin

| DeliaCute explică:

Eu nu inteleg care e problema voastra, am nevoie de ajutor si daca sunteti in masura sa raspundeti si sa imi dati o mana de ajutor, faceti-o, daca nu abtineti-va de la eventualele comentarii aiurea.Ce usor e sa arunci cu pietre...Multumesc pentru intelegere.

| MidnightR a răspuns (pentru DeliaCute):

Draga,stai calma,ce facem noi nu se poate numi nici macar gadilat cu batul.
Ce ajutor ai vrea sa iti acordam? Totul se petrece in mintea baiatului.
Baiatul te-a curtat luni in sir,exagerat, poate chiar era sincer indragostit de tine, tu l-ai refuzat, urat si intr-un mod josnic, cum ai spus. Poate acum vrea sa se razbune.Sa te faca sa simti acelasi lucru ca dupa sa-ti dea acelasi K.O.
A doua varianta ar fi ca nu mai simte nimic pentru tine dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie pe veci un nesimtit doar pentru ca l-ai refuzat.Baiatul poate fi politicos.
A treia ar fi ca poate inca tine la tine si vrea o relatie.

Pune-te si tu in locul lui.Ti-ar conveni sa curtezi pe cineva asa cum o facea el luni la rand, in final el sa te refuze urat si sa te injoseasca.Iar dupa cateva luni sa vina frumusel la tine cu impresia ca l-ai asteptat ca un catelus si sa iti spuna "m-am decis sa iti dau o sansa", fara ca macar sa verifice daca tu chiar mai simti ceva pentru el.Binenteles,poate i-ai spus-o intr-un mod frumos si nu stiu eu.

Pana la urma daca baiatul e incapatanat sau chiar s-a simtit jignit, poti sa ii dansezi si goala si tot nu o sa vezi pic de dragoste ramasa in el.

| Codecs a răspuns:

Pai flacara din inima lui se poate reaprinde, daca nu este reaprinsa de alta fata in tot acest timp in care tu l-ai tot refuzat continu