Acuma cateva zile iubeai pe altul acum iar altul, asta e iubirea feminima azi cu unu maine cu altul aiurea, ce suflet ma nu exista asa ceva
Tu nu erai cea cu iubitul de pe Facebook din Bucuresti? Asa ai povestit saptamana trecuta. Ca va iubeati, ca voiati sa va intalniti, ca nu stiu ce, c-ai ajuns sa-l iubesti si ca ti-e teama ca o sa te raneasca. Ceva de genu'. Acum ai inventat alta poveste? Jesus, aveti niste scenarii demne de Hollywood.
Eu nu inteleg care e problema voastra, am nevoie de ajutor si daca sunteti in masura sa raspundeti si sa imi dati o mana de ajutor, faceti-o, daca nu abtineti-va de la eventualele comentarii aiurea.Ce usor e sa arunci cu pietre...Multumesc pentru intelegere.
Draga,stai calma,ce facem noi nu se poate numi nici macar gadilat cu batul.
Ce ajutor ai vrea sa iti acordam? Totul se petrece in mintea baiatului.
Baiatul te-a curtat luni in sir,exagerat, poate chiar era sincer indragostit de tine, tu l-ai refuzat, urat si intr-un mod josnic, cum ai spus. Poate acum vrea sa se razbune.Sa te faca sa simti acelasi lucru ca dupa sa-ti dea acelasi K.O.
A doua varianta ar fi ca nu mai simte nimic pentru tine dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie pe veci un nesimtit doar pentru ca l-ai refuzat.Baiatul poate fi politicos.
A treia ar fi ca poate inca tine la tine si vrea o relatie.
Pune-te si tu in locul lui.Ti-ar conveni sa curtezi pe cineva asa cum o facea el luni la rand, in final el sa te refuze urat si sa te injoseasca.Iar dupa cateva luni sa vina frumusel la tine cu impresia ca l-ai asteptat ca un catelus si sa iti spuna "m-am decis sa iti dau o sansa", fara ca macar sa verifice daca tu chiar mai simti ceva pentru el.Binenteles,poate i-ai spus-o intr-un mod frumos si nu stiu eu.
Pana la urma daca baiatul e incapatanat sau chiar s-a simtit jignit, poti sa ii dansezi si goala si tot nu o sa vezi pic de dragoste ramasa in el.
Pai flacara din inima lui se poate reaprinde, daca nu este reaprinsa de alta fata in tot acest timp in care tu l-ai tot refuzat continu