| DeliaCute a întrebat:

Buna Tpu.Va cer ajutorul intr-o dilema. Prin noiembrie a inceput sa ma placa un tip,se tinea mereu dupa mine,mesaje de dragoste peste mesaje,ca el pe mine ma iubeste,ca nu poate renunta la mine pentru nimeni si nimic in lume. De foarte multe ori exagera cu chestiile astea si ducea asta la extreme.A facut asta timp de luni bune,la un moment dat a incetat.Din pacate, eu eram indragostita de altul si nu ii dadeam importanta.El suferea vazand asta, se taia...Eu tot refuzandu-l luni la rand, a incetat sa ma mai caute si pur si simplu nu ne-am mai vorbit.In vacanta decisem sa ii dau o sansa,dar mi-a raspuns rece si a zis ca nu mai vrea(recunosc ca l-am refuzat urat si s-a injosit ).Cu începerea noului an scolar ne-am revazut si s-a comportat foarte frumos cu mine, am ras, am stat impreuna si imi zambea mai mereu si se uita dupa mine.Credeti ca am sanse sa il recuceresc, sunt sanse sa mai aiba ceva pentru mine acolo in adâncul sufletului?

4 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

De ce vrei sa il recuceresti dupa ce i-ai dat rekt si l-ai facut sa se injoseasca pentru tine? In locul lui nu as mai da o sansa. Asa apreciaza unii ce au, dupa ce pierd.
E posibil sa mai simta, e incontrolabil, chiar daca ti-ai cam batut joc de el. Totusi, incearca sa nu il mai ranesti asa.

| RAY a răspuns:

E doar un capriciu feminim atata tot

| Violleta2022 a răspuns:

Crae ar fi motivul pentru care acum il doresti? Sa-ti bati joc din nou de el, sa-l pui jos, sa-i arati ca nu te poate avea niciodata?
Eu nu cred ca ti s-au schimbat sentimentele fata de el, in doar cateva luni, eu cred ca o faci de plictiseala, ca nu mai ai cu cine te juca sau nu te mai baga nimeni in seama.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca deocamdata nu te-ai maturizat suficient incat sa iti dai seama ce inseamna o relatie statornica si sa faci diferenta intre o simpla atractie vizuala si un adevarat sentiment de iubire fata de o anumita persoana. Probabil ca ar fi bine sa te implici in relatii de cuplu doar dupa ce te vei maturiza suficient de mult.