| DeliaCute a întrebat:

Va cer ajutorul intr-o situatie cu care ma confrunt intr-un nou episod al vietii mele sentimentale. De curand a aflat o prietena(oarecum prietena, nu in adevaratul sens al cuvantului)ca eu il plac pe colegul ei, bineinteles de la mine. Astazi a venit la mine si mi-a spus ca l-a intrebat pe cine place si el i-a propus sa ghiceasca, iar ea a spus numele meu. Ea povesteste ca el a inceput sa vomite sa se inroseasca la fata si sa nu mai poata respira (a zis ca s-a dus la baie nu stiu cum dq l-a vazut)si spunea "cum sa o plac eu pe asta?". Ea e mincinoasa si mi-a zis afara ca o sa imi zica tot felul de minciuni ca sa nu ma apropii de el

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Reactia descrisa de ea e atat de exagerata si depasita, ca ar fi trebuit sa iti dai seama ca minte. Si minte prost! De ce stai in preajma persoanelor de genu' asta, de ce ii asculti si, cel mai important, de ce le dai detalii despre viata ta? Daca nu poti sa fii mai rezervata, mai bine scrii intr-un jurnal decat sa vorbesti cu astfel de fete invidioase, frustrate si rautacioase. Inconjoara-te de oameni de la care ai ce invata, care sa te inspire si pe care sa te poti baza. Tipa aia are un caracter urat si nu merita altceva decat indiferenta.

10 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

E clar că e o minciună, nu mai crede toate prostiile.

| Doub a răspuns:

Te-a mintit. Niciodata sa nu ai incredere deplina in oameni.winking

| Daniellllll1 a răspuns:

Te-a mintit,chiar daca ar fi un gram de adevar, asa fac baietii ca sa nu-si dea seama fata pe care o "iubesc" ceea ce simt pentru ea.
Nu mai crede toate tampeniile, incearca sa nu mai fi timida(stiu ca e greu), am trecut prin asta (ca baiat), ea a aflat dupa 4 ani =), cand simti ca vrei sa-i zici, spune-i.

| DeliaCute explică:

Chiar cu o zi inainte statea in pragul usii si se uita la mine si imi zambea. Si de multe ori a fost dragut cu mine. Nu zic nimic, poate sa nu ma placa, nu e un capat de tara. Dar e ciudata faza cu vomitatul si invinetitul. Va cer parearea voastra daca credeti ca e adevarat sau nu. Funda, Va multumesc pentru atentia acordata.

| Daniellllll1 a răspuns (pentru DeliaCute):

Pana nu-i zici nu vei afla, daca e mai timid, e clar, fa-ti curaji si spune-i ...stiu ca e greu.Tin Pumnii!

| DeliaCute explică:

Chiar daca pare o prostie, eu va adresez voua intrebarea. Nu stiu ce sa mai inteleg sunt confuza, mai ales de reactiile astea "normale " care mi se par aiurea. Culmea ea imi zicea "s-a ingalbenit si s-a inrosit ", cum dq, ori una, ori alta, ce naiba?

| Adrianos112 a răspuns:

Daraga fata tati, iti zice mosu o poveste. Cand eram eu tinerel, si in putere, aveam un cod, Du-te la e si fa mortu/.

| MiraZyauj a răspuns:

Oamenii sunt parsivi. Nu poti avea incredere in persoane.
Eu am trecut printr'astea. Si am realizat ca nu exista mai mult de 2-3 prietenii in viata unei persoane, ci doar lucruri in comun. Trebuie sa intelegi ca doar familia iti vrea binele. Nimeni altcineva. In Romania nu mai gasesti persoane care sa se gandeasca si la altcineva in afara de el.
Deci, fi curajoasa. Asa am facut si eu cu un baiat, iar acum, vineri facem 3 luni de cand suntem impreuna. Si nu regret nici macar o secunda. Totul e genial. Asa sper sa fie si la tine. Dar daca vei continua sa fi timida si sa nu ai incredere in tine, fi sigura ca nu vei reusii nimic.
Trebuie sa avem incredere in noi, si vom putea muta muntii.

| DeliaCute explică (pentru MiraZyauj):

Multumesc de raspuns! Daca vrei, cand ai nevoie e suicient sa ma intrebi, te pot ajuta la romana, matematica, ce doresti. Numai bine si succes la scoala :*

| MiraZyauj a răspuns (pentru DeliaCute):

Okee. fundita? puppy dog eyes laughing))))