| Danielita a întrebat:

Va cer ajutorul legat de fostul meu prieten. Ne-am certat cum o luna. De atunci mereu cand vorbeam trebuia sa ne certam evident orgoliul este prea mare. Duminica m-a sunat sa ma intrebe daca ma duc in [arc si m-am dus. Acolo erau mai multi prieteni comuni. Eu ma duc putin sa ma plimb cu o fata si el striga dupa mine unde te duci iubi : ( si apoi nu a recnuoscut a zis ca ni s-a parut noua) apoi dupa ne m-am ntors a venit la mine ma loat pe la spate de ma imbratisat apoi pana sa plec ramasesem blocati uitandu-ne unul la altul unul langa altul tinandune de mana si apoi cand am plecat un fost prieten de-al meu a zis ceva si el s-a suparat si mi-a zis sa nu-i mai dau sperante false si ca sa ma duc la acel baiat k el s-a saturat. Dupa aceea eu i-am trimis un mesaj in care ii spuneam k nu am nici o treaba cu ace; l baiat sa inteleaga ca eu pe el il iubesc. Asta a fost pe scurt. va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi. va rog sa imi spuneti cum sa ma impac cu el deoarece dupa faza de atunci a zis ca nu vrea sa ne mai impkm etc din cauza aclui tip si eu chiar vreau sa ne impacam, cum sa fac asta? pareri. fundita desigur. fara mijtouri

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Orbithh a răspuns:

Incearca sa ii zici pe mess sau nu stiu printr-un mesaj ca vrei sa vorbesti cu el intre 4 ochi si sa ii explici tot ce s-a intamplat si ca pe el il iubesti. Apropo am zis chestia cu sa vorbiti fata in fata ca sa vada ca tu chiar il iubesti ca adaca mai e la telefon sau pe mess cine stie ce va crede.P.S.:Sa stii ca am spus toate astea pentru ca si mie mi s-a intamplat la fel si la mine a mers si inca mergewinking...baieti astia se lasa ei cam greu dar la inima tot le ajungi.MULTA BAFTA!:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

1 răspuns:
| AdelaElena20 a răspuns:

Ha ha ha...asteapta! Iti spun din experienta is maritata de un an dar am o relatie de 4 ani desi sunt foarte tanara! Am 20 de ani! in primul rand un baiat il starnesti cand il eviti! Asa il innebunesti si el o sa faca primul pas catre tine! Dar daca e urgenta chestia fa cum ti-a spus colega de mai jos intalnestete cu el si explica-i asa ii vezi reactia si vezi cum se comporta daca merita sau nu efortul!