Cel mai bine ar fi sa-l suni ca pe mess nu e acelasi lucru. Suna-l si intreaba-l ce mai face, cum o mai duce spune-i ca ti-e dor de el. etc si vezi cum reactioneaza.
Mult succes!
Mai exista o sansa… nu ai nevoie decat de cateva sfaturi care sa te ajute sa iti pui ordine in ganduri pana in momentul in care veti fi din noi impreuna.
In mod normal, un barbat pune capat unei relatii din anumite motive. Stiind exact care sunt acestea iti va fi mai usor sa il aduci pe iubitul tau inapoi. De asemenea, trebuie sa invatati sa nu mai comiteti aceleasi greseli in viitor.
Pentru barbati este foarte important sa se simta admirati si respectati. Ideea cum ca suntem parasite pentru o femeie mai frumoasa este depasita. Sunt foarte putine cazurile in care barbatii ne parasesc din acest motiv. In general, acestia incheie o relatie atunci cand se simt sufocati de partenera sau cand aceasta nu mai inceteaza cu reprosurile la adresa lor. In general, barbatii considera ca fac foarte multe lucruri bune pentru noi si se asteapta sa le recunoastem meritele.
Asadar, nu uita sa il admiri si sa-l respecti, chiar daca relatia voastra a luat sfarsit. Stii si tu ca noi, oamenii, ne dorim intotdeauna ceea ce nu putem avea. Deci, nu te arunca la picioarele lui si nu-i arata ca esti in stare de orice sacrificiu pentru a-l aduce inapoi. Aceste gesturi il vor indeparta si mai mult.
Teama ca l-ai putea pierde pentru totdeauna te poate face sa te comporti intr-un fel in care nu te-ai comporta in mod normal. Prea multa presiune, prea multe lacrimi si rugaminti, prea multe telefoane, mesaje si email-uri pline de reprosuri, nu vor face altceva decat sa-i intareasca ideea ca a luat decizia corecta atunci cand te-a parasit.
Cel mai bine este sa faci ceva neasteptat. Intrerupe orice contact cu el pentru o perioada de timp. In acest fel nu se va mai simti agasat si sufocat si, in plus, va avea timp sa iti simta lipsa. Vei vedea ca va veni el la tine si te va cauta atat timp cat nu-i arati ca esti dispusa sa faci orice pentru a-l recuceri.
Desigur, va trebui sa faci mult mai mult de atat pentru a-l aduce inapoi, insa acesta este cel mai important pas. Ofera-i spatiul de care are nevoie si vei vedea cum relatia voastra va reintra pe fagasul normal fara ca tu sa faci eforturi prea mari. te pop si successss :*
Inteleg prin ce treci... *si cand tie dor de el, simti un dor chinuitor, ca si cum nu tiar da voie sa mai respiri* si eu am avut ceva... asemanator, dar am discutat, i-am zis ce simt, si mi-a zis ca ma credea indiferenta; e dureros, dar vei trece peste, odata ce veti discuta