| DeliaCute a întrebat:

Va cer din nou ajutorul în legătură cu o problemă în dragoste.Deci avem un nou băiat în clasă. de la început se uita după mine în ore.El se mai uita din când în când,am mai vorbit pe facebook... Până intr-o xi când îmi da el primul mesaj și eu surprinsă ca de obicei îi dădeam eu, îi răspund.M-a bătut la cap să afle de cine îmi place și i-am spus ca de altcineva.Pe lângă asta, a pus o față să mă intrebe. dacă îl plac.Eu i-am zis colegei ca nu.Vineri un băiat s-a pus în ușă și mă tachina, lăsa pe restul să treacă numai pe mine nu.Vine el, îl ia și îl pune jos ca să trec.Azi băiatul care mă tachina se băga în seamă cu mine,iar el îl striga și îl înjura ptr ca l-a văzut ca sta cu mine(nu știu de ce, așa din senin).În ora el are o colega în spate și am văzut ca ea se uita la mine și îi spunea lui:"se uita" și el se întorcea zâmbind.Ea mi-a spus în șoaptă ca doar eram în ora ca el mă place și eu am zis:cee? iar ea:nimic lăsa.Azi pe fb a! tras-o de limbă mai întâi a zis ca e adevărat după a zis ca nu ca el nu mă place și ca eu îl plac și el știe ca îl plac și ca se vede.Credeți ca mă place? Va cer opinia și sfatul și precizez ca declar cel mai bun răspuns câștigător.

2 răspunsuri:
| ThePuffy a răspuns:

Pare sa te placa, dar poti sa te "joci" un pic cu el :3. Ignora-l o vreme, si daca renunta uşor, inseamna ca nu avea intentii serioase, ori voia sa faca misto.

| JokerDeaD a răspuns:

Din ce am citit si inteles, pare sa te placa, dar nu cred ca va fi ceva frumos. Din cauza metodelor de cucerire pe care le-ai explicat. Nu stiu sigur e doar parerea mea happy