| Doolcyka a întrebat:

Va derajez si eu cu o intrebare. Sunt cu un baiat de 6 luni, il cunosc foarte bine, acum aproape o saptamana o prietena de-a mea i-a spus ca daca nu sta mai mult cu mine ma voi desparti de el (este total fals) A fost suparat 2 zile... pana cand am reusit sa vorbesc cu el. i-am spus ca nu este adevarat si m-a crezut. Eu il iubesc mult pe el. Ieri am vrut sa vorbesc cu el pe mess si a iesit inainte sa-i spun ceva. a intrat din nou si a trimis un mesaj all. era suparat. eu nu am mai apucat sa vorbesc cu el deoarece iar a iesit. Intrebarea este: O fi suparat pe mine? sad Si daca da cum as putea sa-l impac?

Răspuns Câştigător
| Byyb a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el fata in fata, sa vada ca esti sincera si ca il iubesti, dar daca nu poti nici asa suna-l. sper ca va fi totul bine
Funda?batting eyelashes

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Vorbeste serios cu el, pentru ca ar trebui sa aiba incredere in tine... dupa jumatate de an. happy

| dana90 a răspuns:

Pai intalnestei p amandoi spune-i la prietena ta care nu e prietena de fapt sa recunoasca ca mintit fata de el eu cred ca este suparat daca procedeaza asa, cu baietii e destul de greu trebuie sa le dai dreptate chiar daca tu nu crezi asa intelege-l daca el stia ca aia e prietena cu tine si daca a spus asa el crede ca este adevarat vorbeste cu el comunicarea este baza unei relatii

| Doolcyka explică (pentru dana90):

Stiu ca nu este prietena buna. nu mai vorbesc cu eahappy sau daca ma intreaba ce fac ii raspund ninic mai mult

| Doolcyka explică (pentru dana90):

Multumesc foarte multhappy!

| dana90 a răspuns (pentru Doolcyka):

Nu ai pentru ce si eu am probleme cu iubitul cateodata dar ce sa faci asa sunt baietii niste caposi

| Cheroll a răspuns:

Draga mea ca sa te poti impaca cu el si daca chiar vrei asta urmeaza acesti pasi:
1)Daca el nu-ti raspunde la mess scrie-i un mesaj tot pe mess si explica-i toata povestea (daca nu merge asa urmeaza pasul 2.)
2)Vorbeste cu un prieten de-al lui daca el nu vb cu tine si roagal sai spuna sa se intalneasca ei doi la un local sau in parc nu stiu undeva dar acel prieten sa nu vina si in locul lui te duci tu iar tu o rogi pe prietena care i-a spus ca te vei desparti de el si va veti intalni toti trei tu, iubi tau si prietena ta si lamuriti povestea intre 6 ochi.
3)faci pe dracu in patru si ii explici povestea de la A la Z.
Sper ca unul dintre acesti 3 pasi sa te ajute multa bafta si sper sa va impacati! Funda plzzzzzzzz love struck love struck love struck

| Doolcyka explică (pentru Cheroll):

Am incercat sa iti dau funda dar nu merge Oricum... Mersi mult :-x

| Cheroll a răspuns:

Nui nimic ma bucur ca am putut sa te ajut. love struck love struck