Ai da dovada de slabiciune in cazul in care vei ceda la santajul practicat si ai accepta sa te reintorci "in infern". Prin comportamentul sau actual, da dovada ca in afara faptului ca este gelos prin amenintarile/lamentarile nefondate ce le face, isi arata adevarata personalitate prin scoaterea la iveala a unui caracter mizerabil, infect.
Cere-i să te lase în pace și spune-i frumos că dacă nu o face, vei sesiza organul de poliție. Eventual, dacă nu încetează, poți să-i blochezi numărul de telefon. (vezi un tutorial pe youtube)
Te sfătuiesc să nu te lași manipulată de astfel de faze. Ignoră-l. Să-și vadă de viață de acum încolo.
Stiu sa ii blochez numarul ma va suna cu numar privat si tot suna nu am ce sa fac daca il dau block
Stupid. NORMAL ca asa face. Ti-am si zis ca te va ameninta si va face ca toti dracii. Lasa-l in pace sa spuna ce-o vrea. Tu vezi-ti de ale tale si daca se ingroasa cumva gluma, spune-le parintilor, prietenilor, colegilor. Cu cat mai multe persoane stiu problema cu el, ca nu te lasa in pace, cu atat mai bine.