anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va multumesc pentru sfaturile date adica am facut bine ca m-am despartit de prietenul meu gelos...dar de cand ne-am despartit tot ma suna si de obicei inchid telefonul pentru ca daca il pun la block ma suna cu ocupat si mai bine lasa asa sa nu ii raspund dar nu stiu adica imi este oare cum mila adica la inceput imi dadea mesaje gen ca sunt cu altul deja si ca nu imi mai pasa dar dupa a inceput ca ii pare rau si etc iar dupa iar a luat-o cand a vazut ca nu vin la el inapoi si acum zice ca daca nu voi venii va patii ceva rau oare ce sa fac? Sa ma las manipulata de el doar pentru a nu isi face ceva rau? Chiar nu stiu si imi place decizia mea dar imi este frica si mila sa nu isi faca ceva.Voi ce credeti ca esti bine?

Funda desigur.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai da dovada de slabiciune in cazul in care vei ceda la santajul practicat si ai accepta sa te reintorci "in infern". Prin comportamentul sau actual, da dovada ca in afara faptului ca este gelos prin amenintarile/lamentarile nefondate ce le face, isi arata adevarata personalitate prin scoaterea la iveala a unui caracter mizerabil, infect.

5 răspunsuri:
| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Cere-i să te lase în pace și spune-i frumos că dacă nu o face, vei sesiza organul de poliție. Eventual, dacă nu încetează, poți să-i blochezi numărul de telefon. (vezi un tutorial pe youtube)
Te sfătuiesc să nu te lași manipulată de astfel de faze. Ignoră-l. Să-și vadă de viață de acum încolo.

| anonim_4396 explică (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Stiu sa ii blochez numarul ma va suna cu numar privat si tot suna nu am ce sa fac daca il dau block

| sofisis a răspuns:

Stupid. NORMAL ca asa face. Ti-am si zis ca te va ameninta si va face ca toti dracii. Lasa-l in pace sa spuna ce-o vrea. Tu vezi-ti de ale tale si daca se ingroasa cumva gluma, spune-le parintilor, prietenilor, colegilor. Cu cat mai multe persoane stiu problema cu el, ca nu te lasa in pace, cu atat mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare rau nu am vazut acolo sus trebuia sa scrie ''ma suna cu numar ascuns''.

Scuzati

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa te intorci la el. Am facut un pariu cu mine insumi ca te intorci si mi-ar placea sa-l castig...