| onitza1234 a întrebat:

Va pun o intrebare. Astazi s-a intamplat. Pe prietena o cheama Mihaela. Pe mine Oana. Deabea ne-am cunoscut sunt foarte bune prietene, dar aztazi m-am suparat foarte rau pe ea, deoarece: a trecut un baiat frumos si mie imi placea de el. Mihaela l-a vazut si i-a zis: esti frumos, el a zis si tu esti frumosa. Mai pe inserate, el a trecut pe drum se ducea acasa si s-a dus si ea dupa el adica mihaela: si au vorbit: Buna sunt Mihaela, Buna sunt Danut. Cati ani ai Mihaela? Am 14 ani. Dar tu cati ani ai Danut? Eu am 21 de ani. Multi inainte zise Mihaela. Ms la fel. spuse el Mihaela imi dai numarul teu de telefon daca esti amabila si scumpa? Da ti-l dau. I la dat si ea pe al ei si el pe al lui. Eu m-am cerat cu ea. Peste 20 minute a sunat-o el pe ea si i-a zis buna ce faci mihaela? bine scumpule tu? bine vrei sa vim impreuna? spuse el. pe bune? Da deci pe bune? da. Bine ok. Haide ca mai vorbim ok. Ok pa-pa te pup zise ea. El a zis: ok si eu te pup si te iubesc... Si m-am suparat vreau numarul lui cum sa il cunosc o place pe ea. am si eu tot 14 ani dar nu stiu ce sa ii zic lui la telefon ca am rugat-o pe Mihaela sa imi dea numarul lui de telefon si a zis ca mi-l da maine. Dar daca il sun ce ii zic? Facetimi un dialog va rog mult. Sunt prea timida nu pot sa ii spun direct ca imi place de el asa pur si simplu. Va rog e urgent. Dau funda. Dar va rog spuneti-mi ce sa ii spun la telefon sau cand il intalnesc maine. va rogg. Va pup! Ajutorr.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O fata de 14 ani cat de cat bine crescuta NU suna barbati de 21 de ani pe care nu-i cunoaste extrem de bine (rude, prieteni de familie). Un barbat de 20 ed ani NU va accepta niciodata sa fie sunat de o copila de 14 ani, cu o singura exdceptie: este un pedofil si spera sa o duca repede de tot in pat si apoi sa o alunge. Daca asta iti doresti (sa te prostituezi), atunci suna-l. Daca nu, poarta-te decent si incearca sa te respecti pe tine insati. daca tu te vei considera in continuare ultima disperata si te vei comporta ca atare, umilindu-te la maxim, sa stii ca nimeni nu te va respecta. Daca te vei respecta ta si vei astepta ca baietii sa vina la picioarele tale si sa incerece tot posibilul sa te cucereasca, atunci vei fi respectata, curtata si nu folosita si aruncata.

| justitiarul a răspuns:

Uite o melodie extrem de sugestiva in acest caz.http://www.youtube.com/watch?v=pgFmvEQgVqk

Da-i funda Brigaelei si zi-i sarut mana!

| SakonSIUkon a răspuns:

Nu te baga in relatia prietenei tale nu are rost sa strici prietenia pentru un baiat care mai e si mare are 21 de ani pentru numele lui Dumnezeu deci te rog asteapta pana nimeresti un alt baiat, esti frumoasa si mai gasesti logic.

| onitza1234 explică (pentru SakonSIUkon):

Ajutati-ma cunva stiu ca este mare

| SakonSIUkon a răspuns (pentru onitza1234):

Nu am cum sa te ajut aici tu trebuie sa uiti de baiatul asta cauta altul uita-l altfel crede-ma ca o sa ai probleme subliniez o sa ai probleme si o sa suferi.

| onitza1234 explică (pentru SakonSIUkon):

Mai dar pe prietena mea cum o place si pe mine nu? Sunt timida nu pot sa zic ca e frumos sau altele.

| vitbsk a răspuns (pentru onitza1234):

Dacă ce zici e adevărat şi aşa s-au cunoscut, se va alege praful de relaţia lor, ţi-a explicat Brigaela de ce.
"Mai dar pe prietena mea cum o place si pe mine nu? "
Nu avea timp biologic să se îndrăgostească de ea, înţelegi, din ce zici el nici nu o observase iniţial, ea s-a dat la el.
Niciodată să NU faci concurenţă în prostie cu prietena ta, iar în relaţiile de dragoste fiecare este diferită : tu eşti tu - ea e ea- nu există motiv de comparaţie între voi.Din ceea ce ai zis mai sus rezultă : Dacă ea s-a aruncat în fântână eu de ce nu m-aş arunca? Dacă ţii totuşi la ea avertizeaz-o înainte să facă vreo tâmpenie!

| SakonSIUkon a răspuns:

Si pe tine daca te-ar iubi cineva si daca il mai place si alta nici aleia nu i-ar convenii si unde ajungem..la spital

| didi12 a răspuns:

Draga mea, stai linistita la locul tau! Sincer, dar "prietena" ta chiar asa s-a combinat cu ala? Nici la gradinita nu se face asa, zau!

| anonima3389 a răspuns:

U nu te gandesti ca daca i-a zis din prima zi k o iubeste clar este vreun mincinos si un afemeiat? si asteapta altceva de la ea? nu cred ca vrei un astfel de iubit.las-o pe ea sa stea cu el daca ii place asa (ca am vazut din ce ai scris u k e cam tupeista si ii place viatalaughing) dar spune-i k un sfat prietenesc sa nu se arunce cu capul inainte.

| Rijkin97 a răspuns:

Planeta e plina de barbati cauta in continuare... ai pierdut unu mai sunt cateva mii