| Marry410 a întrebat:

va rog ajutati-ma am o dilema MARE..deci este un baiat cu un an mai mare, nu am facut cunostinta oficial dar ne stim, si eu stiu ca ma place (tot aici pe TPU oamenii mi-au spus ca ma place ) incearca sa-mi atraga atentia de 6 luni incoace, imi zambeste imi face cu mana mi-a zis ca-s frumoasa :X ( si n-a spus-o la misto :X), dar astazi nu stiu ce s-a intamplat, ca ma udam in curtea scolii cu un baiat laughing, si l-am injurat in gluma pe respectivul laughing, si apoi baiatul care ma place s-a apropiat de mine, si mi-a spus "Mortii matii!" ( cred ca l-am udat si pe el nu sunt sigura :-s) crying, apoi a plecat si s-a intors s-a uitat la mine, astazi mai mereu s euita la mine, mereu se uita la mine. nu stiu de ce a facut asta, sunt disperata oare incep sa-l pierd?sad.dar daca s-a tinut 6 luni dupa mine de ce ar inceta acumcrying.mi-e foarte frica.Ce credeti ca ar trebui sa fac ca sa-l fac sa vorbeasca cu mine normal, sa nu ma ia la misto sau sa ma injure, sa intru in vorba cu el, pentru a nu-l pierde Ajutoor PLZ

4 răspunsuri:
| justitiarul a răspuns:

Deci:
1.ti-au spus mai multi de pe TPU ca el te place :| Un neuron cat de cat functional ar trebui sa te ajute sa iti pui o intrebare:de unde dracu stie TPU-ul daca un tip ma place pe mine sau nu?
2.te-a injurat mai fata! in locul tau i-as fi scapat un pumn in fata nu m-as fi dat de ceasul mortii daca ma mai place sau nu.Cum sa te placa din moment ce te-a injurat? /:)
Cantecul asta http://www.youtube.com/watch?v=pgFmvEQgVqk ar trebui sa devina imn pe TPU, la categoria dragoste si sex!

| Marry410 explică (pentru justitiarul):

Cum de unde dracu sa stie daca le-am spus povestea mea! ..Cum de unde dracu ce intrebare...rolling eyes

| justitiarul a răspuns (pentru Marry410):

Deci prin simplu fapt ca tu ai povestit(subiectiv)povestea ta iar o sleahta de pusti in care patineaza hormonii dar care nu te cunosc nici pe tine,nici pe el,ti-au spus ca te place, gata, asta e adevarul! straight face
Mai fata! Te intreb ceva:tu ai injura un tip care te place?
Daca fata pe care eu as fi placut-o m-ar fi udat cu apa, ar fi fost un motiv bun sa o iau in brate sa o sarut nu sa o injur! Dââââângggg!
Totusi, cai ani ai?

| crisiss a răspuns:

Ce credule-s fetele! pe bune acum? ce-i asta ala te injura si tu tot mai speri sa fi cu el.pe bune de para ar fi ultimul pe planeta