Deci:
1.ti-au spus mai multi de pe TPU ca el te place :| Un neuron cat de cat functional ar trebui sa te ajute sa iti pui o intrebare:de unde dracu stie TPU-ul daca un tip ma place pe mine sau nu?
2.te-a injurat mai fata! in locul tau i-as fi scapat un pumn in fata nu m-as fi dat de ceasul mortii daca ma mai place sau nu.Cum sa te placa din moment ce te-a injurat? /:)
Cantecul asta http://www.youtube.com/watch?v=pgFmvEQgVqk ar trebui sa devina imn pe TPU, la categoria dragoste si sex!
Cum de unde dracu sa stie daca le-am spus povestea mea! ..Cum de unde dracu ce intrebare...
Deci prin simplu fapt ca tu ai povestit(subiectiv)povestea ta iar o sleahta de pusti in care patineaza hormonii dar care nu te cunosc nici pe tine,nici pe el,ti-au spus ca te place, gata, asta e adevarul!
Mai fata! Te intreb ceva:tu ai injura un tip care te place?
Daca fata pe care eu as fi placut-o m-ar fi udat cu apa, ar fi fost un motiv bun sa o iau in brate sa o sarut nu sa o injur! Dââââângggg!
Totusi, cai ani ai?
Ce credule-s fetele! pe bune acum? ce-i asta ala te injura si tu tot mai speri sa fi cu el.pe bune de para ar fi ultimul pe planeta