| jhonnppo a întrebat:

Buna TPU...Va rog ajutati-ma am o problema imi place de o fata e colega cu mine etc..sunt "nebun" dupa ea as face orice pentru ea.dar nu stiu daca ma place. vorbim de mult..la scoala pe net etc
La scoala se uita la mine dar nu asa des..glumim etc..In urma cu 1 ora am vb cu ea mi-a spus ca are o stare de deprimare.i-am spus sa imi spuna si nu a vrut. A zis "mai bine lasa", Mentionez nu ma consider un baiat frumos..sau atragator...Ce credeti? ma place? nu ma place? iubeste pe altcineva? Daca vreti sa ma ajutati scrieti-mi in privat Va rogbig grin

Răspuns Câştigător
| sayWhaaat a răspuns:

Cum a spus si doamna greece12 mai sus, fata te situeaza in friendzone cel mai probabil. Am avut o situatie similara, si la mine asta a fost.
Ce iti pot recomanda in momentul asta este sa nu pui suflet,sa nu iti faci sperante, sa incepi sa flirtezi cu ea, si in functie de cum reactioneaza vezi ce faci. Daca merge, si incepe sa flirteze si ea cu tine, invit-o la un suc, daca nu, las-o balta, si nu te imprieteni cu ea ca mai mult vei avea de suferit, ti-o spune unul care a trecut prin asta.
Bafta!

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Mi-e teama ca fata te situeaza in "friend zone"...

| 12437809 a răspuns:

Niciodata nu poti stii ce este in capul unei fete!
Deci cel mai bine este sa aflii de la eawinking
I-ati inima in dinti si spune-i ca o placi si vrei sa fiti impreuna
BAFTA