Buna! Pai, e clar ca baiatul are sentimente pentru tine, dar cred ca e timid. Poate ''prietena'' ta il place, si vrea sa va ''desparta''(adica sa nu ai tu sanse cu el).Eu zic sa te duci pur si simplu la el si sa i zici: ''Ba baiatule ma placi sau nu?'' Sper ca te am ajutat! Bafta!
Nu am citit tot textu pentru ca mi-e lene si nu am intrat pe acest site ca sa citesc,sfatu meu, e doar un baiat, tu cesti doar o fata, nu face mare tam tam din asta, nu merge incearca cu altu.
Sincer nu mai fii asa disperata...lasal sa vina el latine.baietii asa fac. daca vede cu umblii mult dupa el se da mare la toata lumea..si dupa aia no sa te suporte..sau poate ca e timid...stii ce sa faci..intreabal daca eu zis la fata aia asa cu tio zis tie ea. poate ca nici nu a spus. poate ca ea il place si a facut asta doar ca sa il lasi in pace si sa te faca sa suferi..incearca..oricum incercarea moarte nare..bafta!
Ar trebui sa incerci sa-ti ascunzi privirea cind incearca sa te priveasca. Cred ca mai devreme sau mai tirziu dupa ce te vei comporta asa, isi va da seama ca te place cu adevarat si va fugi la tine. Bafta
Bananacantareata87 întreabă: