Pai poti folosi urmatoarele texte:
1)Imi cer scuze vasilica(numele la prietenu tau) trebuie sa imi pun ordine in ganduri
2)Cred ca relatia noastra a inceput sa scartie ar trebui sa ne despartim
3)Am niste probleme care ma framante si cred ca trebuie sa le rezolv singura
4) Din motive care nu pot sa ti le spun nu mai putem fi impreuna
5) Cred ca e mai bine sa ne despartim am alte lucruri pe cap
Bine in toate variantele foloseste chesti de genu:
1)imi pare rau nu te pot rani
2)sper ca nu esti suparat pe mine dar asa e mai bine
3)asta simt eu ca e mai bine pentru amandoi
Dupa ce citesti comenturile si nu o sa te decizi ca sa ii zici presupun ca o sa ii zici : Sti cred ca ar fi cazu sa ne despartim nu prea pot sa iti explic de ce, sper sa nu fi suparat pe mine esti un baiat de treaba.
Daca vrei sa i-o spui frumos fara sa-l ranesti, spune-i-o astfel : "sti, vreau sa discutam ceva serios am realizat tot timpul asta ca tzin la tine ca la un frate / amic, nu tocmai ca la un iubit, si sper sa ma inteleg, ca sentimentele mele sunt confuze...si chiar cred, si as vrea sa nu te superi sa ramanem amici, vreau sa ne despartim..."
Mergeti intr-un loc unde sa puteti vb in liniste si ii spui motivele tale pentru care nu mai vrei sa fi cu el si ii spui ca vrei sa va despartiti
Poti sa-i dai papucii unui baiat gasind un motiv bine intemeiat(fie ca e inventat, sau real).si credibil
Poti sa-i zici ca simti ca relatia nu mai merge, sunteti cam diferiti.si poate ar fi bine fiecare sa-si caute pe altcineva.sau ceva de genu
Te descurci u.dar incearca sa nu-l ranesti
Succes!
Buna, nu cunosc motivele dar presupun ca sunt intemeiate de moment ce esti asa hotarata. Incearca sa-i explici frumos iar daca chiar nu intelege treci la a fi indiferenta si a nu-i raspunde la telefon sau email. Inainte de a-i da papucii, purtati o discutie astfel incat sa-i explici clar motivele sa nu existe regrete. Mult succes, Simona - http://HotX.ro
Poti sa alegi oricare din urmatoarea varianta:
1. nu te mai speli o saptamana
2. ii spui ca esti lezbi
3. te prefaci ca esti posedata
Cum vrei tu!
Foarte simplu:
1. nu te mai speli o saptamana
2. ii zici ca esti lezbi
3. te prefaci ca esti posedata.
Care vrei tu din ele Sau de ce nu? Merg si toate trei impreuna :X
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: