Saluta-l si nu te simti fraiera ca nu esti, arata-i ca ai bunul simt si macar il saluti
Poate este preocupat de ceva in interior si are momente cand e putin,, dus,, din realitate. Poate ceva in familie nu merge cum trebuie si uneori nu-si poate,, masca,, starea de spirit.Atunci cand il vezi,, dus,,-rece-lasa-l pe el sa salute sau sa deschida vorba.Nu cred ca vrea sa fie asa.
Pari foarte revoltata doar pentru ca nu te-a salutat si te-ai gandit sa ii faci la fel.
Sunteti orgoliosi amandoi si mai ales tu, asa nu o sa fi fericita.
Prin faptul ca ai tinut sau tii la el, nu te poti declara o fraiera, doar ca nu te stii controla si te afecteaza indiferenta lui.
E posibil ca omul sa fi trecut printr-o pasa proasta, sa fi avut probleme care l-au afectat si din cauza asta parea asa de sictirit. Stiu ca este neplacut sa vezi o astfel de persoana insa nu ai de unde sa stii ce s-a intamplat si motivul pentru care a fost atunci atat de "rece" cu tine.
Nu poti judeca un om doar pentru ca o data s-a purtat mai urat cu tine, eu zic ca are rost sa il saluti in continuare.
Grav e nesimtire si smecherie incearca sa te induca in eroare ca sa ti prejudicieze moralul am intalnit destui din astia si stiu exact ce le poate capul adica numai rele
Sa-l saluti poti s`o faci daca vrei...
Si cu schimbarile de atitudine., poate a vazut ca tu nu-l bagi in seama si sa faca si el la fel.
Daca tu simti ca ai tinut la el inseamna ca ai tinut cu adv. la el.
E un om fara caracter, smecher.saluta-l dar nu iti face prea mult de lucru cu el pentru ca nu se merita