Nu i-am spus lui nimic despre asta, dar mi-ar place, dacă ne iubim, să plecăm amândoi în Romania chiar dacă părinții lui sunt aici (acolo ar putea muncii, etc).
Aici e corectarea. Scuzați
Cati ani ai? ai tai au incredere in el? daca ai 18-20 ani si raspunsul este "DA" la a doua intrebare, poti sa indraznesti sa le ceri alor tai permisiunea de a va muta impreuna.pana la urma, orice pasare invata sa zboare mai devreme sau mai tarziu si pleaca din cuib
Am încredere în el, și chiar nu ar fi o urgentă sa stăm împreună, dar măcar să stam în același oraș, fiindcă o relație se poate menține la 60 km, dar la 2000 km nu prea...
Gandeste-te bine. Daca tu chiar il iubesti cu adevarat e bine. Dar daca si el te iubeste si stii asta, atunci e foarte bine. Si raspunsul: cand iubesti pe cineva, nu-i ascunde adevarul. In primul rand, spune-i si lui despre decizia parintilor tai. Daca tine la tine foarte mult, atunci va face orice sa vina cu tine. In al doilea rand, spune-le si parintilor tai despre voi si dorinta voastra. Poate vor mai astepta. E in joc viitorul tau si tu trebuie sa ti-l alegi cu cea mai mare atentie. Si daca tu crezi ca asa e bine, atunci da-i bataie. Astept rezultatul.:*Mult noroc.
Chiar dacă nu am sta împreună, măcar sa stam în același oraș.El mi-a zis ca nu, că nu va pleca niciodată de aici...
Poate îl doare să afle de asa ceva, pe deasupra că am fost prima lui iubire...