Exista o lege nescrisa,care tine de bunul simt si generozitatea sufletului nostru,care spune ca iubitii prietenelor noastre sunt "tabu",de neatins.
Asta,daca prietenia inseamna ceva pentru tine.
Altfel, lucrurile stau foarte simplu, prietene nu vei avea niciodata, in schimb vei avea un lung sir de iubiti.
Alege ce doresti, acum.
M-ai lasat masca.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa tai raul de la radacina, dar... ii viata ta, fa tu ce vrei cu ea.
Nu procedezi in nici un fel, daca intr-adevar sunteti prietene atunci nu se merita sa va certati pentru un baiat care pentru el conteaza mai mult frumusetea exterioara decat cea interioara[sper sa nu ma intelegi gresit]
Buna
si tu te poti considera a fi o prietena buna? tu cum ai reactiona daca prietena ta, ti-ar "fura" iubitul? nu e prietenesc ce faci tu..lumea asta e plina de baieti/fete...de ce trebuie sa ravnim la bunul altuia?
O zi frumoasa sa ai
Bun baiat daca le are de pe acum (si) cu bautura! Daca vei fi cu el, sa nu te surprinda ca se va uita dupa alta!
Pai nu procedezi in niciun fel! nu prea e ok sa ai o relatie cu fosdtul iubit al unei prietene! plus ca nici ce a facut el nu este frumos, denota ca este neserios!
s-ar putea sa patesti si tu la fel ca prietena ta, cand va vedea una si mai frumoasa!
Cum sa procedezi? Pai sa presupun ca tii la prietena ta si la prietenia voastra, nu? Atunci pur si simplu ignora-l pe tipul ala, iubitul ei, nu merita sa dai o aventura de-asta pe o prietenie care poate dura mai mult de atat. Nu-i vina ta ma gandesc, dar eu una mi-as cere scuze si in numele lui si in numele tau, doar ca sa fiu sigura si pentru ca relatia chiar si de prietenie dintre doi oameni cere sacrificii. Gandeste-te ca poate prietena asta a ta si-a pus toata increderea in tine si tu ai injunghiat-o pe la spate cu iubitul ei, ceea ce nu-i prea frumos. Se pare ca mai toata lumea a uitat adevaratele valori ale prieteniei, din pacate...Tot ce pot sa-ti recomand, inca odata, sa nu te-amesteci aici, atata timp cat si-a gasit un prieten, e clar ca ii va dedica lui mai mult timp decat tie, asta e perfect normal.Tu nu trebuie decat sa fii o persoana intelegatoare, sa-i oferi spatiul necesar, ca va veni ea la tine inapoi! Bafta!
Daca esti prietena adevarata o sa ramai alaturi de ea. Oricum baiatu nu merita daca se ia numai dupa frumusete. Chiar daca s-ar desparti de ea si s-ar cupla cu tine o sa te lase si pe tine pentru alta mai "buna", asa ca...
Asta spui tu ca esti cam frumoasa. dupa cum gandesti sunt de acord cu prietena ta cand a zis ca va potriviti.adica cum e el asa esti si tu.din pacate nu te duce mintea sa intelegi mesajul.
Daca sti ca ea iti e prietena buna, si nu ti-a facut nici ea chestii din astea, nu ar trebui sa ii faci asta, nu cred ca ai vrea sa iti strici prietenia cu ea, pentru un baiat? Sa fim serioase. baieti sunt peste tot, eu zic sa nu te combini cu acel baat, pentru ca prietena ta, te va considera o prietena falsa! :*
Nicole, depinde din ce punct de vedere-ti place tie acel tip. Cand te gandesti la la orice viitoare dorita relatie, intreaba-te intai ce si cat iti doresti si pana unde vrei sa "mergi". Am sa-ncerc sa me refer acum doar la unul din aspecte:
Atractia fizica si dorinta sexuala intre o femeie si un barbat, este cat se poate de normala si fireasca, iar implinirea acestei dorinte ar fi OK, cu un singur amendament: sa faci toul in asa fel incat sa nu sufere nimeni in urma placerilor tale.Sa sti asta doar tu si el, sa va bucurati uneori de "intimitatea" voastra fara ca prietena ta sa afle si sa sufere.
Nicole, in derularea unei astfel de relatii -haide sa le spunem "tainice"- amandoi trebuie sa inteleaga ca totul trebuie sa ramana doar intre ei...sa invete fiecare de la celalalt secretele placerilor celuilalt sex si a le folosi in relatia -hai sa o numim-: "oficiala" si la "vedere".
Buna. Eu zic sa nu ii dai importanta acelui tip, bineînteles daca si tu vrei asta. Nu ar trebui sa renunţi la o prietenie pentru un baiat, mai ales ca nu mi se pare destul de ok sa fi cu fostul prietenei tale.:* ( Asta este parerea mea. ) Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu acel tip si sa-i spui ca nu aveti posibilitatea de a avea o relatie. Iar cu prietena ta, ar trebui sa vorbesti deschis, sa lamuriti totul. Ii spui ca nu vrei sa renunţi la ea pentru un baiat.:* Sper ca te-a ajutat sfatul meu. Basta.:*
Mutubal întreabă: