| Kenoby a întrebat:

...Va rog din suflet ajutati-ma, sunt disperat. Am o prietena foarte buna. Din prima clipa in care am vazut-o m-am indragostit de ea. Acum suntem ca fratii, eu i-am spus cat o iubesc de mult si tot ce simt fata de ea. Eu i-am spus ca la terminarea liceului voi pleca in S.U.A, iar ea si-a exprimat dorinta de a veni cu mine si de a ne face o noua viata acolo (Dar cand i-am adus aminte de lucrul acesta mi-a spus ca s-a referit ca la 2 oameni normali fara a fi impreuna, dar poate acolo se va indragosti de mine). Intre noi 2 e o mica distanta de 200km, dar tinem legatura zilnic, vorbim despre orice, ne spunem unul altuia totul. Cum as putea sa o cuceresc? O iubesc enorm (p.s. amandoi avem 17 ani) ...va rog ajutati-ma cu sfaturi si pareri (Dau FUNDA). ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Nu o forta sa te iubeasca ca pe un iubit, explica-i situatia in care esti, tot ce ai pe suflet daca va spuneti totul.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si noi acuma ne rugam pentru voi doi sa va iubiti pe veci

| ywar a răspuns:

O iubesti enorm? De cat timp esti cu ea? Esti la o distanta de 200 km de ea si sustii ca o cunosti si risipesti cuvinte dulci si rime de iubire. Hai, sa fim seriosi! Hormoneii, dragul meu! Ca sa iubesti un om iti trebuiesc momente impreuna cu el/ea si constructia unei relatii care sa reziste unui cutremur de 9 grade - adica celor mai tari incercari. nu stiti nimic despre viata si veniti sa scrieti pe acest site ca iubiti!
Nu iubiti sunteti cel mult indragostiti! Si e valabil pentru Toti! Spune-mi si mie te rog cum iti manifesti tu iubirea fata de ea? Ce faci impreuna cu ea ca sa demonstrezi ca o iubesti? O re. lezi? Asta inseamna? Nu mai scriu ca ma enervez foarte tare!

| Kenoby explică (pentru ywar):

Am uitat sa mentionez....ne-am vazut si in realitate de multe ori si am stat de vorba...eu m-am indragostit de ea atunci cand am cunoscut-o (in realitate)

| RAY a răspuns (pentru ywar):

Cum face o pasare nervoasa?

| ywar a răspuns (pentru RAY):

E cucuvea! da din aripioare si se infoaie dar nu musca happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te place mai mult decât ca pe un amic. Vede în tine doar un bilet de clasa întâi în străinătate.

| AnonymousB a răspuns:

Eu am un cel mai bun prieten si l am placut la inceput dar dupa am uitat de chestia asta ca el nu ma placea. Dupa lui a inceput sa ii placa de mine. Iar mie nu. Acum el ma place si imi arata foarte mult si eu il plac dar nu asa mult (si am si prieten deci) oricum daca va spuneti tot vorbeste cu ea despre asta, daca nu, incearca sa bati cateva apropo-uri, mai ia-o din cand in cand in brate, sarut-o pe obraz, spune-i complimente. Nu stiu cum sunteti voi dar eu cu cel mai bun prieten mai facem cate o glumita gen : Si, ia zii, cand mai vii pe la mine,, laughing fii glumet si nu o stresa cu gelozia(asta daca esti gelos) happy

| clickclicksnap a răspuns:

Pai nu prea vad de ce ai face asta. Daca va implicati intr.o relatie, mai devreme sau mai tz o sa incepeti sa va ascundeti lucruri, e inevitabil, atunci creierulvostru o sa actioneze altfel, simturile voastre vor fi altele. De ce sa strici relatia actuala care poate dura mult sj bine pe o relatie care se va termina pana la final si veti ajunge aproximativ "necunoscuti". Merita?

| Waffen18 a răspuns:

Nu exista " cand am vazut-o prima oara, m-am indragostit de ea " Vrei sa zici te-ai indragostit de aspectul ei, de fizic... Pana sa ajungi sa o iubesti trebuie sa o cunosti, sa petreci timp cu ea... O relatie la distanta nu tine, belive me!

| ywar a răspuns (pentru Waffen18):

Super, super, super! spune-i si tu! ca pe mine nu ma crede...

| Kenoby explică (pentru Waffen18):

Dupa cum am mentionat si in intrebare...suntem ca fratii, ea stie totul despre mine iar eu la randul meu stiu totul despre ea.Ne cunoastem unul altuia toate defectele si calitatile, si intr-adevar in prima faza eu m-am indragostit de fizic, dar cu timpul m-am indragostit de ea ca persoana, de caracterul ei, daca ma intelegi...

| Waffen18 a răspuns (pentru Kenoby):

Pai e bun atunci laughing Lucrul asta conteaza de voi doi, daca va iubiti si aveti incredere unul in celalalt va merge bine relatiawinking