Ai o relatie frumoasa, de ce sa te intorci intr-una care s-a sfarsit? Inteleleg ca poate mai ai sentimente pentru primul, cu totii mai avem sentimente pentru prima dragoste indiferent de varsta. Ce trebuie tu sa constientizezi este faptul ca desi baiatul cu care esti acum a suferit din dragoste el ti-a acordat increderea lui, ceea ce este foarte greu mai ales la varsta pe care o are. Te considera speciala si ca ai ceva in plus fata de celelalte fete, din cauza acesta a inceput o relatie cu tine.
Baiatul acesta nu ti-a facut absolut nimic, aici nu e vorba de ascultatul inimii ci e vorba de respect. Iar tu daca l-ai face sa suferi practic ti-ai bate joc de el si fii sigura ca nu te va mai considera deloc speciala ci o oarecare.
Repet, relatia pe care ai avut-o cu primul baiat s-a sfarsit, e posibil sa-ti spuna vorbe dulci ca sa te induplece, sa te faca sa-l creI ca intr-adevar te iubeste, ca ii este dor de tine, chestii de genul insa te inteeb de ce nu ti le-a zis atunci cand erati impreuna? Nu ai nicio garantie ca daca te desparti de actualul si revii la fostul vei avea parte de o relatie misto asa ca de ce sa te complici daca baiatul acesta se poarta ok cu tine?
Ai tot ceea ce iti trebuie, nu alerga dupa 2 iepuri ca e posibil sa nu-l prinzi pe nici unul din ei.
Spui ca nu ai fi disperata daca ar muri, asa-i ca nu gandeai la fel si aveai sentimente puternice pentru el pana sa intervina fostul?
Normal ca da, asta te-a dat peste cap si vrei sa vezi daca primul te mai iubeste.
Eu zic sa nu te desparti de actualul si sa continui relatia cu el, e cea mai buna varianta.
Pentru inceput ar trebui sa iei o pauza de la relatia cu actualul tau si sa stai o perioada singura, sa.ti faci ordine in ganduri, fara sa tii legatura cu niciunul dintre ei, nici cu fostul, nici cu actualu. De abia dupa ce iti dai seama ce sentimente ai pentru fiecare poti lua o decizie corecta.
Buna, ar fi c-am doua variante :
1. Daca mai simti si tu ceva pentru acel baiat cu care ai fost impreuna mai demult si pe cel actual nu esti sigura pe tine eu zic ca ar trebui sa ii spui celui actual ca ai vrea o pauza si ca nu esti sigura pe relatie si sa ii dai o sansa celuilalt si sa vezi ce se intampla.
2. Daca nu il placi pe tipul cu care ai fost mai demult impreuna eu zic sa incerci sa faci niste lucruri/activitati (nu stiu cum sa zic) mai frumoase / distractive cum prietenul tau actual sa il cunosti in adevaratul sens al cuvantului poate e chiar mai de treaba decat ai crede.
Sper ca te-am ajutat daca nu sper sa fie altcineva sa o faca . GL