| CrazyYoyo a întrebat:

Buna TPU kiss va rog din tot sufletul sa cititipuppy dog eyes!
in intrebarea precedenta este vb de mine si o vecina (furioasalaughing )
Deci, am primit mesaje de la ea sa sterg pozelestraight face
Teo (prietenul meu care este cu ea nu stiu dc dar vrea sa-i faca cv) m-a sunat aseara si mi-a spus " deci afcem conferinta si spui ca nu ai nici o treaba cu mine" am spus asta si madalina (vecina) mi-a spus ca de ce m-am dus ieri cu el in parc si de ce nu am sters pozele cu NOI si am spus "frate sunt niste poze cu ce te deranejaza?" si a spus " bun faci asa da? fa daca te prind iti smulg parul din cap" si am inchis straight face am primit mesaje pe telefon " 1. ai sters fa pozele? 2. fa daca nu ai sters pozele te bat pana suna apa in tine t las fara par" straight face sincer am renuntat am sters pozele de pe facebook dar le-am pus pe hi5 stiind ca ea nu are hi5 si e privat (al meu) bun:
1. spuneti-mi cum sa ii spun lui teo cu cine ramane (ori cu mine ori cu ea) pentru ca a spus ca o sa ne puna fata in fata si o sa ii zica madalinei ca a fost o minciuna si ca el ramane cu mine si acum imi spune la telefon sa ii zic lu madalina ca nu am nici o treaba cu el straight face ( il iubesc foarte mult si nu vreau sa renunt la el)
2. cum procedez sa o pun pe madalina intr-o situatie de tot rasul (cum mi-a facut ea mie)
3. nu-mi spuneti "razbunarea e arma prostului" ca nu ma intereseaza vreau sa simta ea ce simt eu acum

1 răspuns:
| relaxz a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa iti fie frica de ea mai ales cand te pune in situatii jenante. Poti sa ii faci acelasi lucru si tu "dar" totdeauna exista un dar nu fi foarte dura.Nu ii spui cu cine sa raman ii spui doar ca tu il iubesti si nu ai vrea sa se strice o prietenie din cauza unor poze. La faza cu situata de tot rasul nu prea am cum sa te ajut. Incearca sa fi pe aproape cand face o prostie, iar al 3-lea lucru sa stii ca in dragoste si in razboi totul este permis smug PuP:* vezi cum o rezolviwinking